Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Super Mario 71362 Bevakad fästning - Expansionsset

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 481:-
I lager
SKU
06202-178
   

Lägg till det spännande äventyret Bevakad fästning till din LEGO® Super Mario™ Startbana! Gå över gräset och hoppa på katapulten för att besegra Koopa Troopa, och hoppa sedan på plattformen för att hissa flaggan. Eller hoppa över lava och slå Bob-omb. Ta vattenvägen för en fajt mot Piranha Plant. Alla 3 vägar leder till POW-blocket som öppnar fästningsporten så att du kan hämta en myntbelöning!

Barn väljer sin egen väg för LEGO® Mario™ till den bevakade fästningen med det här roliga expansionssetet (71362). En fantastisk gåva till barn som har LEGO® Super Mario™ Startbana (71360), med byggbar fästning, katapult, klossbyggda vatten- och lavavägar och POW-block, plus Bob-omb, Koopa Troopa och Piranha Plant leksaksfigurer som LEGO Mario måste besegra. (Obs! LEGO Mario figur ingår inte; du hittar den i setet Startbana.) Fantastisk app En gratis LEGO Super Mario app finns tillgänglig till det här setet. Den har coola, intuitiva visningsverktyg som underlättar byggandet, erbjuder en säker plattform där barn kan dela idéer och har massor av inspiration för andra kreativa sätt att bygga och leka. Spännande action LEGO Super Mario samlarseten ger liv åt en ikonisk karaktär i den verkliga världen och är perfekta för tävlingar mellan vänner eller för solospel. Den modulära startbanan och expansionsseten, plus boostpaketen, låter fans bygga sina egna banor för obegränsad lek.

 • Barn kan bygga en till spännande bana att kombinera med sin LEGO® Super Mario™ Äventyr med Mario – Startbana och tävla mot vänner med expansionssetet Bevakad fästning (71362).
 • Spelaren måste välja sin egen rutt för LEGO® Mario™ (figuren ingår ej), besegra antingen Bob-omb, Koopa Troopa eller Piranha Plant leksaksfiguren och sedan landa på POW-blocket för att öppna fästningens port.
 • För att nå fram till borgen och vinna digitala mynt kan LEGO® Mario™ behöva använda katapulten, hoppa över klossbyggd lava eller på stenar i ”vatten”, och han reagerar på olika sätt när han möter och besegrar varje fiende.
 • Den här kreativa LEGO® samlarleksaken med 468 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till barn från 8 år som redan har Äventyr med Mario – Startbana (71360), för att inspirera dem att bygga sina egna unika banor.
 • Den här modulen är 18,5 cm hög, 38 cm bred och 32 cm djup i sin grundläggande form och kan byggas om och kombineras med startbanan och andra expansionsset på flera sätt.
 • Inga batterier behövs till det här leksetet – det kommer till liv när det kombineras med LEGO® Super Mario™ figuren i startbanan.
 • I den kostnadsfria LEGO® Super Mario™ appen finns bygginstruktioner, inspiration till olika sätt att spela och en säker miljö för att dela idéer. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ byggseten tar familjens favoritkaraktär till den verkliga världen. Det modulära systemet gör det möjligt för fans att bygga ut och bygga om för att skapa obegränsade utmaningar för grupptävlingar eller solospel.
 • Du behöver inte en superstjärnas krafter för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! De uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa enhetlighet och kompatibilitet för en perfekt, enkel och säker montering varje gång.
 • LEGO® byggklossar och delar tappas, krossas, vrids, värms och analyseras för att säkerställa att varje LEGO set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 468
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell71362
EAN5702016618419
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.