Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Super Heroes 76192 Marvel Avengers: Endgame – Den sista striden

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 709:-
I lager
SKU
05212-81
   

Ge liv åt klassisk filmaction från Marvel med leksetet LEGO® Marvel Avengers: Endgame – Den sista striden (76192).

Det ultimata leksetet för alla som gillar Marvel Avengers

Barn kan följa med en imponerande uppsättning LEGO Marvel karaktärer – Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch, Ant-Man, Thanos och en Centauri-krigare – för oändliga superhjälteäventyr vid Avengers högkvarter. Setet är fullpackat med funktioner som inspirerar till fantasifulla lekar: Iron Mans labb där han bygger den grymma Nano-handsken, ett sällskaps- och mötesrum där superhjältarna kan samlas, en fängelsecell och en skåpbil som kan öppnas för att avslöja en tidsmaskin.

Coolt LEGO Avengers set med superhjälteminifigurer

LEGO Marvel Avengers byggseten innehåller fordon, robotar, byggnader, minifigurer, vapen och prylar att samla så att barn kan återskapa de bästa scenerna från sina favoritfilmer från Marvel, och öppnar en spännande värld full av fantasifulla superhjältelekar.

 • LEGO® Marvel Avengers: Endgame – Den sista striden (76192) låter barn återskapa den häftigaste actionscenen från Marvels film, med grymma superhjältar, coola funktioner och fantastiska tillbehör.
 • Innehåller minifigurerna Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch och Centauri-krigare, plus figuren Thanos och mikrofiguren Ant-Man.
 • Barn kan följa med en fantastisk uppsättning LEGO® Marvel karaktärer till Avengers högkvarter, som innehåller Iron Mans labb, ett sällskapsrum, en fängelsecell och en skåpbil som kan öppnas för att avslöja en tidsmaskin.
 • En speciell present som kommer att uppskattas av alla Marvel Avengers-fans från 8 år.
 • Detta mångsidiga lekset är 16 cm högt, 37 cm brett och 12 cm djupt och kan enkelt kombineras med andra LEGO® Marvel byggset.
 • Med en stor kanon som kan svänga, luta och avfyra en stor pil med gummispets, och en svängande och lutande radar på högkvarterets tak.
 • Tillbehör: snacks, drycker, vapenställ och autentiska detaljer som Thanos dubbeleggade svärd, som barn kan bygga om till 2 enkla svärd.
 • Alla LEGO® Marvel byggleksaker ger unga superhjältar högkvalitativa lekset utformade för att erbjuda oändliga fantasifulla lekmöjligheter.
 • LEGO® delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 527
 • Rek ålder: från 8 år
Mer information
Modell76192
EAN5702016913200
VarumärkeLEGO

Ha det skoj i en annan dimension!

Ant-mans bil ger dig äventyr genom att resa i tid!

Superstrid

En stor kanon kan spinna och tilta innan den skjuter iväg gummipilar.

De goda vs de onda

Vilket lag vill du vara på i dag?

LEGO Marvel Avengers: Endgame
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.