Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Super Heroes 76161 1989 Batwing​

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 2 326:-
I lager
SKU
01212-110
   

Fördjupa dig i byggprojektet LEGO® Batwing. Den här imponerande detaljerade modellen fångar den ikoniska Batwing designen från BATMAN™ filmen från 1989, med rörliga funktioner och realistiska tillbehör. När den är klar kan modellen visas upp tillsammans med 3 minifigurer från BATMAN filmen med hjälp av stativet eller den speciella delen som gör att den kan hänga på väggen, vilket tar mindre utrymme och ger mer effekt.

Det här är ingen barnleksak.

Om du tar BATMAN™, serietidningarnas superhjältar eller coolt modellbygge på allvar är LEGO® DC BATMAN 1989 Batwing för dig! Batwing byggprojekt Återskapa de autentiska detaljerna och den gotiska elegansen hos BATMANs ikoniska flygplan Batwing med den här LEGO bygg- och uppvisningsmodellen. Den imponerande kopian har realistiska detaljer, avtagbart tak, full inredning, rörliga klaffar och en ny specialkloss som gör att du kan montera och visa upp din modell på väggen. Dessutom ingår stativ, namnskylt och 3 minifigurer – BATMAN™, JOKERN och Lawrence the Boombox Goon™ – för att skapa en imponerande scen för din modell.

LEGO modellset

Fly från den hektiska vardagen och upptäck glädjen i att skapa kreativa modeller med LEGO byggset för vuxna. LEGO set för vuxna är tillfredsställande att bygga, vackra att visa upp och passar perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller personlig gåva till alla som är intresserade av modellbygge eller serietidningskultur.

 • Hänge dig åt din passion för den maskerade hjälten med LEGO® DC BATMAN™ 1989 Batwing. Om du är ett Batman fan eller älskar att bygga modeller är den här byggbara uppvisningsmodellen av Batwing för dig!
 • Den ikoniska stilen på Batwing från BATMAN™ filmen från 1989 framhävs med ett robust stativ, namnskylt och 3 minifigurer: BATMAN, JOKERN och en Boombox goon.
 • Det här utmanande och givande byggprojektet ger en fängslande och avstressande paus från den verkliga världen – och ser snyggt ut när det visas upp på väggen eller på stativet i ditt hem eller på jobbet.
 • Alla superhjälte- eller LEGO® fans kommer att älska det här byggsetet med 2 363 delar. Oavsett om du köper den till dig själv eller som födelsedagspresent eller julklapp till någon annan kommer LEGO Batwing modellen garanterat att leverera timmar av nöje.
 • LEGO® DC BATMAN™ 1989 Batwing är 11 cm hög, 52 cm lång och 58 cm bred och ser fantastiskt cool ut på stativet eller fäst på väggen.
 • Inga batterier behövs. Det här BATMAN™ samlarsouveniren erbjuder en praktisk byggupplevelse och kommer när den visas upp att fånga blicken hos alla som gillar BATMAN, science fiction eller modellbyggen.
 • Enliga instruktioner av hög kvalitet ingår så att du får mesta möjliga nöje av det här fascinerande byggprojektet.
 • Ingår i en serie autentiska LEGO® reproduktioner som utformats för att ge en tillfredsställande byggupplevelse och en modell att visa upp. För fler set i serien, kolla in LEGO DC BATMAN™ 1989 Batmobile™.
 • Du behöver inga superkrafter för att sätta ihop och dra isär LEGO® klossar och delar. De uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de passar ihop och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® klossar och delar testas noggrant för att säkerställa att din fantastiska modell uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna för leksaker i GOTHAM CITY™ och på planeten jorden i övrigt.

Detaljer:

 • Antal delar: 2363
 • Rek.ålder: från 18 år
Mer information
Modell76161
EAN5702016669404
VarumärkeLEGO
LEGO Super Heroes 76161 - 1989 Batwing​ med en namnskylt med modellens detaljer

Imponerande display

Displayen har en namnskylt med modellens detaljer.

Batman, The Joker og Lawrence the Boombox Goon ikoniska Batman-minifigurer

3 ikoniska figurer

Batman, The Joker och Lawrence the Boombox Goon.

Den ikoniska stilen på Batwing från BATMAN™ filmen från 1989 som LEGO byggesats

Perfekt storlek för utställning

Den kan visas på displayen eller hängas på väggen!

LEGO DC Batman 1989 Batwing
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.