Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Super Heroes 76160 Mobil Bat-bas

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 035:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
04202-108
   

Mr. Freeze™, Man-Bat™ och Bronze Tiger™ är på fri fot! Dags att använda lite häftig teknik, fordon och vapen från den mobila Bat-basen! Kör över land på motorcykeln – och sedan på vatten med vattenskotern. Susa upp i luften i Batjet – och BatQuad väntar inuti när du har landat. Samarbeta med Nattvinge för att sätta skurkarna i fängelset – men akta dig så att de inte spränger sig ut igen!

LEGO® DC Mobil Bat-bas (76160) innehåller 5 ikoniska fordon, ett gäng häftiga vapen och massor av coola prylar. Med 6 populära LEGO DC minifigurer från filmerna om Batman™ innehåller detta set allt barn behöver för att utforska en spännande värld full av äventyr med Batman! LEGO Batman Batgrottan lekset – på hjul! Barn kan följa med Batman, Batgirl™ och Nattvinge i jakten på de ökända superskurkarna Mr. Freeze™, Man-Bat™ och Bronze Tiger™. Den högteknologiska mobila Bat-basen är fullspäckad med spännande hemliga funktioner: Koppla loss Batjet från släpet och fäll ut vingarna – när den landar kan du köra ut BatQuad längst bak. Lossa motorcykeln längst bak på lastbilen och koppla loss vattenskotern längst fram ... det finns till och med ett fängelse för skurkarna ombord och en explosionsfunktion för rymningsförsök. Byggleksaker och actionminifigurer med Batman Med LEGO DC Batman lekseten kan barn ta med sig spänningen och humorn från filmerna om Batman hem.

 • LEGO® DC Mobil Bat-bas (76160) är fullspäckad med ikoniska fordon, häftiga prylar och coola vapen som barn kan använda när de hjälper Batman™ och Batgirl™ att kämpa mot 4 ökända superskurkar.
 • Denna ”Batgrotta” på hjul innehåller Batjet, BatQuad, motorcykel, vattenskoter, leksakslastbil och 6 minifigurer från filmerna om Batman™: Batman, Batgirl™, Nattvinge, Mr. Freeze™, Man-Bat™ och Bronze Tiger™.
 • Leksakens öppningsbara tak och sida gör det enkelt att komma åt Batmans Batgrotta med tillbehör. Med så mycket att upptäcka, och 6 minifigurer från filmerna om Batman™, är möjligheterna för egna fantasifulla lekar oändliga.
 • Det är inte bara fans av filmerna om Batman™ som kommer att älska att få denna byggleksak med mobil Batgrotta i födelsedagspresent. Den är också perfekt som ”bygg din egen lastbil”-lekset för barn från 6 år som gillar fantasifulla lekar.
 • Den mobila Bat-basen är 38 cm lång – den perfekta storleken för praktiska lekar och tillräckligt stor för att innehålla allt barn behöver för episka superhjälteäventyr.
 • Denna Batman™ leksakslastbil behöver inga batterier – den drivs enbart av barns fantasi! Och med så många tillbehör och roliga funktioner kan unga superhjältar njuta av oändliga, praktiska, kreativa lekar.
 • Innehåller enkla instruktioner så att barn kan börja bygga och leka direkt för att få ut det mesta av leksakens coola funktioner och grymma fordon.
 • LEGO® DC Batman™ lekseten sätter superhjältefilmaction i barns händer. Med karaktärer, fordon, prylar och vapen från storfilmerna kan fans återskapa sina favoritscener och hitta på egna äventyr.
 • LEGO® byggleksaker för barn uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att ditt barns bygg- och lekset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna i världen.

Detaljer:

 • Antal delar: 743
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell76160
EAN5702016619393
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.