Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Super Heroes 76159 Jokerns trehjulingsjakt

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 491:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04202-110
   

VROOOM! Jokern kör snabbt genom staden på sin monstertrehjuling. Hans trehjuling har coola vapen och flammor från avgasröret – till och med fordonet skrattar! Men den grymma Batmobilen hinner snart ikapp. Harley Quinn™ anländer och svingar en stor hammare, och Robin™ skyndar dit på sin motorcykel för att stoppa henne. Men Jokern stjäl Batmobilens motor för att använda den i sin trehjuling! Kommer han att komma undan? Det är upp till dig.

Leksetet LEGO® DC Batman™ Jokerns trehjuling (76159) är ett snabbt actionset för barn med Batman mot Jokern, med ikoniska bilar, häftiga vapen och favoritkaraktärer från filmerna om Batman. Häftiga leksaker med Batman för coola barn Sätt action och äventyr med Batman i händerna på unga superhjältar med Jokerns monstertrehjuling, med coola vapen och flammor från avgasröret, plus den ultracoola Batmobilen. Med minifigurerna Batman, Robin™, Jokern och Harley Quinn™ kan låtsaslekarna börja direkt. Och med coola funktioner, som den öppningsbara munnen längst fram på Jokerns trehjuling och den avtagbara motorn i Batmobilen som också turboladdar trehjulingen, kommer de fantasifulla lekarna aldrig att ta slut. Minifiguraction och byggleksaker med Batman Med LEGO DC Batman lekseten kan barn ta med sig spänningen och humorn från filmerna om Batman hem. Superhjältefans kommer att ha massor av skoj när de återupplever sina favoritscener och skapar nya fantasifulla äventyr.

 • Det grymma setet LEGO® DC Batman™ Jokerns trehjuling (76159) sätter snabb filmaction med Batman mot Jokern, häftiga vapen och supercoola funktioner i händerna på barn som älskar Batman.
 • Innehåller 4 minifigurer och en Batmobil, med öppningsbar cockpit för minifiguren Batman™ och en avtagbar motor. Jokerns trehjuling har en leende mun längst fram som öppnas och stängs när trehjulingen kör framåt.
 • Barn utvecklar viktiga färdigheter samtidigt som de njuter av oändliga lekupplevelser med de häftiga fordonen, iscensätter strider med minifigurerna, de coola vapnen och tillbehören, eller flyttar Batmobilens motor till Jokerns trehjuling.
 • Letar du efter en toppenpresent till barn som gillar bilar och leksaker från filmerna om Batman™? Oavsett om de gillar DC Comics, fjärrstyrda bilar eller Batmobilleksaker är detta LEGO® Batman lekset en perfekt present till barn från 7 år.
 • LEGO® Batmobilleksaken är 16 cm lång, och detta grymma lekset är stort nog för episka äventyr men tillräckligt litet för att barn ska kunna njuta av praktiska lekar när som helst.
 • Den här coola Batman™ leksaken behöver inga batterier för att fungera – bara barns fantasi! Eftersom de fantasifulla lekarna börjar direkt är detta LEGO® lekset perfekt som julklapp eller födelsedagspresent.
 • Innehåller enkla instruktioner så att barn kan bygga, leka och få ut det mesta av alla funktioner i detta mångsidiga lekset.
 • LEGO® DC Batman™ lekseten låter barn uppleva superhjälteaction hemma. Med fantastiska karaktärer, fordon, prylar och vapen kan fans bli en del av all filmaction med Batman och skapa egna fantasifulla äventyr.
 • Alla LEGO® byggleksaker uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att ditt barns nya leksak uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna i världen.

Detaljer:

 • Antal delar: 440
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell76159
EAN5702016619386
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.