Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Super Heroes 76158 Batbåtens jakt på Pingvinen!

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 164:-
I lager
SKU
04202-112
   

Pingvinen har rymt ombord på sin galna ankbåt! Starta Bat-båten och ta upp jakten! Batmans mantel fladdrar bakom honom när han skyndar efter superskurken. Avfyra Bat-båtens laser. Kasta Batmans Batarang. Kommer Pingvinen att avvärja dem med sitt paraply? Eller kommer Batman™ att sänka ankbåten och fånga Pingvinen? Bara din unga superhjälte kan bestämma.

LEGO® DC Bat-båtens jakt på Pingvinen! (76158) ger barn oändliga rolleksmöjligheter med favoritkaraktärer från Batman™ filmerna. Cool byggleksak för alla som älskar Batman! Minifigurerna Batman och Pingvinen och 2 coola byggbara båtar sätter superhjälteaction och äventyr i barnens händer. Detta LEGO 4+ set är ett perfekt sätt för förskolebarn att lära sig byggfärdigheter. Det är lätt att bygga, så även nybörjare kan uppleva glädjen i att bygga ”på egen hand” – och en enkel guide förklarar byggprocessen på ett tydligt sätt så att barn får självförtroende att ta sig an mer utmanande LEGO projekt. Letar du efter de bästa Batmanpresenterna till barn? Om du vill ha en cool födelsedagspresent eller julklapp till barn från 4 år är LEGO DC Batman byggseten det perfekta valet, med alla actionminifigurer, häftiga funktioner och utvecklingsmässiga fördelar som du behöver för att glädja en ung superhjälte!

 • LEGO® DC Bat-båtens jakt på Pingvinen! (76158) inspirerar barns fantasi och kreativa tänkande till roliga rollekar med superhjälteminifigurer och leksaksfordon från DC Comics serietidningar och filmer.
 • Detta byggset innehåller minifigurerna Batman™ och Pingvinen, plus Bat-båten och Pingvinens ankbåt. Båtarna flyter inte, men de ger oändliga lekmöjligheter på torra land!
 • LEGO® 4+ seten hjälper barn att börja bygga direkt med en speciell startkloss. När de bygger utvecklar de sitt självförtroende och upptäcker ett oändligt universum av fantastiska karaktärer och kreativa lekmöjligheter.
 • Denna coola byggleksak är fullspäckad med roliga funktioner och grymma tillbehör för fantasifulla lekar och superhjälteaction. Setet är perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till förskolebarn från 4 år.
 • Bat-båten är 13 cm lång – en liten leksak som inspirerar till superhjältelekar i stor skala, och när all action tar slut är den snygg att visa upp i barnrummet.
 • Inga batterier behövs. Denna praktiska, byggbara leksak drivs av barns fantasi – så det roliga tar aldrig slut!
  Den medföljande guiden hjälper barn att bygga, leka och utveckla självförtroende samtidigt som de lär sig syftet med byggstegen.
 • LEGO® DC lekseten ger barn superhjälteaction från serietidningarnas värld. Med kända karaktärer och coola fordon, prylar och vapen kan fans återuppleva sina favoritscener och skapa egna äventyr.
 • LEGO® byggleksakerna för barn uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket innebär att varje lekset är hållbart, kompatibelt och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje barns LEGO present uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna i världen.

Detaljer:

 • Antal delar: 54
 • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell76158
EAN5702016619379
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.