Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Super Heroes 76156 Marvel Domo lyfter

-25%

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

25%
Kampanjpris 675:- Vårt lågpris: 897:- Du sparar: 222,-
I lager
SKU
09212-12
   

LEGO® Marvel Domo lyfter (76156) låter barn utforska den detaljerade insidan av Eternals rymdskepp och sedan återskapa slutstriden med 6 superhjälteminifigurer och 2 onda Deviants.

Byggleksak med rymdskepp och superhjältestrider

Om du letar efter en ny leksak till ett barn kommer det här leksetet med rymdskeppsstrid att bli en succé. Barn samarbetar med 6 Eternals – Makkari, Ikaris, Thena, Sersi, Druig och Phastos – och utforskar deras fantastiska rymdskepp. De 3 sidorna kan öppnas för att komma åt cockpit, vapenrum, laboratorium med mera. Men när Deviants onda ledare anländer med sin kumpan måste barn använda rymdskeppet för att besegra Deviants! Om du köper till någon som samlar på minifigurer är det här det enda LEGO leksetet med minifigurerna Druig och Phastos!

Marvel Studios Eternals lekset – superhjälteleksaker

LEGO Marvel The Eternals byggmodeller är actionleksaker med coola minifigurer som inspirerar ungas fantasi och blir perfekta julklappar och födelsedagspresenter.

 • Byggleksaken LEGO® Marvel Domo lyfter (76156) tar med barn in i Eternals rymdskepp och låter dem leka rollekar om oändliga strider med superhjälteminifigurer och Deviant-varelser.
 • Med 6 minifigurer – Makkari, Ikaris, Thena, Sersi och de exklusiva Druig och Phastos – 2 Deviant-actionfigurer, inklusive Deviants ledare Kro, rymdskepp, vapen och tillbehör.
 • Barn kan använda alla sina superhjälteförmågor i slutstriden mellan Eternals och Deviants. Eternals rymdskepp med sin detaljerade insida garanterar att den fantasifulla leken blir helt överjordisk!
 • Letar du efter en byggbar superhjälteleksak för barn? Det här LEGO® Marvel The Eternals leksetet, med 6 coola minifigurer och 2 Deviant-actionfigurer, blir en fantastisk julklapp eller födelsedagspresent till barn från 8 år.
 • Med Eternals 22 cm långa rymdskepp ger LEGO® Marvel Domo lyfter barn fantasifull superhjälteaction i episk skala – och det ser dessutom fantastiskt ut i vilket sovrum som helst.
 • Till den här lättbyggda leksaken medföljer enkla, tydliga instruktioner som gör att barn direkt kan bygga, leka och njuta av maximalt med fantasifullt skoj med sitt Eternals-superhjälteset.
 • LEGO® Marvel The Eternals leksaker sätter action och äventyr från den nya superhjältefilmen i barns händer! Med coola samlarkaraktärer tar de fantasifulla rolleksäventyren aldrig slut.
 • LEGO® byggleksaker uppfyller stränga branschstandarder, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att ditt barns byggleksak uppfyller stränga säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 1040
 • Rek ålder: från 8 år
Mer information
Modell76156
EAN5702016619362
VarumärkeLEGO
Et våpenrom hvor unge superhelter kan forberede seg til kamp Et våpenrom hvor unge superhelter kan forberede seg til kamp

Vapenlager fullt av häftiga vapen

Unga superhjältar förbereder sig för strid i vapenrummet

En futuristisk lab full av tech dedikert til vitenskap En futuristisk lab full av tech dedikert til vitenskap

Lab fullspäckat med teknologi

Ett futuristiskt rum i rymdskeppet dedikerat till vetenskap

En romslig cockpit med førersete til en minifigur En romslig cockpit med førersete til en minifigur

Rymlig cockpit

Barnen kan placera en minifigur i rymdskeppets förarsäte

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.