Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Super Heroes 76140 Iron Man-robot

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 144:-
I lager
SKU
02202-65
   

Följ med Iron Man för att skydda världen från onda skurkar och alieninkräktare! Behöver du extra eldkraft? Sätt denna bepansrade Avenger i cockpiten på Iron Mans robot! Ingenting stoppar denna extra stora, kraftfulla, mekaniska Iron Man ... Ta dig vart som helst! Greppa något! Förgör alla som kommer i din väg!

Unga superhjältar kan återuppleva Marvel Avengers filmaction med denna rörliga LEGO® Marvel Avengers Iron Mans robot (76140)! När minifiguren Iron Man sätter sig i den bepansrade roboten är inga skurkar säkra! Häftig Iron Man byggleksak för barn Alla som gillar Marvel Avengers kommer att älska den actionspäckade figuren Iron Mans robot. Robotens cockpit kan öppnas och har plats för minifiguren Iron Man. En knoppkanon högst upp hjälper till att avvärja alla hot och de rörliga armarna och benen ger full rörlighet. För extra byggskoj kan du ladda ner den kostnadsfria, interaktiva LEGO® Life byggappen. Marvel action med LEGO superhjältefigurer LEGO Marvel Avengers byggleksaker öppnar dörren till ett spännande universum fullt av rolleksäventyr. Med fordon, robotar, byggnader, minifigurer, vapen och prylar att samla på kan barn återskapa sina favoritfilmscener och skapa sina egna fantasifulla berättelser.

 • Förhöj barnens LEGO® Iron Man äventyr med Iron Mans mäktiga robot! När de sätter minifiguren inuti robotens rustning kan de ta sig vart som helst, greppa vad som helst och förgöra alla som kommer i deras väg!
 • Barn kommer att älska designen på Iron Mans robot som är ny för januari 2020 – en större version av Iron Man med bröstplåt som visar hans viktiga energikärna. Cockpiten kan öppnas upp så att minifiguren Iron Man kan ta sig in i roboten.
 • Fantasin svävar när unga superhjältar öppnar robotens cockpit, sätter in minifiguren Iron Man, positionerar robotens armar och ben i actionläge och avfyrar knoppkanonen mot fiender som närmar sig.
 • Pojkar och flickor från 6 år kommer att njuta av oändliga, fantasifulla Iron Man äventyr med denna LEGO Marvel Avengers byggleksak. En av de hetaste robotfigurerna för barn som älskar Iron Man leksaker.
 • Den utsträckta roboten är 12 cm hög, 9 cm bred och 9 cm djup – stor nog att ta sig vart som helst, greppa vad som helst och förgöra alla skurkar och alieninkräktare som kommer i dess väg.
 • Denna robotfigur behöver inga batterier, så att barn kan njuta av praktiska lekar när och var som helst. Att leka med batterifria robotleksaker uppmuntrar till kreativt tänkande och fantasifulla rollekar och utvecklar barns problemlösningsförmåga.
 • Instructions PLUS innebär att unga barn kan bygga LEGO® leksaker på egen hand. Denna roliga, interaktiva guide har verktyg för att zooma och rotera, och finns tillgänglig med gratisappen LEGO Life för smartphones och surfplattor.
 • LEGO® Marvel Avengers lekseten erbjuder actionspäckade, fantasifulla superhjälteäventyr för barn som vill återuppleva filmscener, skapa egna berättelser eller helt enkelt visa upp sin supercoola superhjältemodell.
 • LEGO® byggleksaker uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och lätta att sätta ihop och dra isär (utan superkrafter!) – och så har det varit sedan 1958.
 • Utöver att uppfylla de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna gör vi på LEGO Koncernen tester där vi tappar, klämmer, vrider, värmer, böjer, repar och sträcker varje LEGO® kloss och del, så att du kan vara säker på att de är säkra för ditt barn.

Detaljer:

 • Mått: H12 x B9 x D9 cm
 • Rek.ålder: från 6 år
 • Antal delar: 148
Mer information
Modell76140
EAN5702016618020
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.