Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Stranger Things 75810 Upp och ner

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 3 640:-
I lager
SKU
10192-22
   

Fans av Netflix globala succéserie kommer att gilla alla autentiska detaljer hos LEGO® Stranger Things samlarmodellen 75810 Upp och ner. Den här robusta byggbara modellen kan växla mellan den verkliga världen och Upp och ner-världen. Modellens bygginstruktioner är utformade för att erbjuda en fantastisk gemensam byggupplevelse för vänner och familj.

Byers hus består av Wills rum, vardagsrummet och matsalen. Upp och ner-versionen av huset tillhör en alternativ dimension och består av alla rum från modellen av huset i den verkliga världen, men i en mörk, klätterväxtklädd och förfallen variant som fans genast kommer att känna igen från tv-serien. Det här leksetet innehåller 8 Stranger Things-figurer och är en perfekt present till fans av Stranger Things, som kommer att älska att bygga och visa upp modellen för att uttrycka sin kärlek till tv-serien.

 • Den här LEGO® Stranger Things leksaken innehåller 8 Stranger Things-minifigurer som känns igen från Netflix succéserie: Eleven, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, polischef Jim Hopper och Demogorgon.
 • Byers hus består av en veranda med möbler, ett vardagsrum, en matsal och Wills rum. 
 • Vardagsrummet har autentiska detaljer från tv-serien, som alfabetsväggen med lysfunktion, soffa, soffbord, telefon, yxa, en lapp med "have you seen me?"-klistermärke ochen björnfälla att fånga Demogorgon med.
 • Wills rum är en viktig plats i tv-serien och har återskapats autentiskt i modellen med detaljer som Wills bergsprängare, säng, skrivbord, skrivbordslampa, teckningar och filmaffischer.
 • I vardagsrummet finns en fåtölj, lådor med julbelysning, en krukväxt och en regelbok för fantasyspel med klistermärke.
 • På vinden finns en klistermärkesdel med "Hjärnrusk"-teckning och en trollkarlshatt till "Will den vise".
 • Upp och ner-modellen fångar stilen ochkänslan från Netflix originalserie med läskiga klätterväxter, mörk färgskala och ett förfallet utseende.
 • Polischefen Jim Hoppers polisbil har avtagbart tak så att det är lätt att komma åt insidan och en pumpa som påminner om säsong 2.
 • Tillbehör: Lucas slangbella och ficklampa, Dustins walkie-talkie och kompass, Mikes ficklampa och walkie-talkie, Hoppers kaffemugg, Joyces ficklampa och teckning av "Will den vise", samt Elevens våffla.

Detaljer:

 • Det här Stranger Things-samlarsetet innehåller över 2 200 delar fördelat på 11 påsar, så att den verkliga världen och Upp och ner-världen kan byggas samtidigt för en gemensam byggupplevelse.
 • Modellen är 32 cm hög, 44 cm bred och 21 cm djup.
 • Rek.ålder: från 16 år
Mer information
Modell75810
EAN5702016468953
VarumärkeLEGO
Hoppers ikoniska polisbil från Stranger Things

Hoppers polisbil

Den ikoniska bilen med ett avtagbart tak från serien.

alfabetet på väggen tänds i vardagsrummet i Byers hus

Lljus i vardagsrummet

Precis som i serien tänds alfabetet på väggen.

Wills rum med bergsprängare, säng, skrivbord, skrivbordslampa, teckningar och filmaffischer som i Stranger Things

Wills sovrum

Fullt av detaljer från serien!

LEGO Stranger Things The Upside Down
LEGO Stranger Things The Upside Down
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.