Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Storage isbitsform - Bright Blue

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 98:-
I lager
SKU
03202-109
   

En rolig och lekfull isbitsform som gör isbitar som är format som LEGO-bitar. Den klassiska designen för tankarna till LEGO's kreativa universum, och är en självklarhet för alla LEGO-fans. 

Detaljer: 

  • Mått: 17,2 x 12 x 1,8 cm
  • Material: Silikon
  • Tål diskmaskin
  • BPA och ftalatfria
  • PVC är inte använt

Uppfyller alla relevanta krav på matsäkerhet.

Mer information
Modell41000001
EAN5711938032999
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.