Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Storage Head, liten 2L - Silly

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 147:-
I lager
SKU
04216-43
   

Att lagra och städa leksaker blir en lek med LEGO® Storage Head. I denna LEGO-förvaringslåda, som är formad som ett LEGO-huvud, kan du lagra LEGO-klossar, kontorsmaterial och andra småföremål. LEGO Storage är tillverkat av slitstarkt material och den här exklusiva versionen av LEGO Minifigur-huvudet kan staplas tillsammans med andra lådor från LEGO Storage, så att du kan skapa ditt eget uttryck.

Exklusiv, stabil förvaringslåda formad som ett LEGO minifigurhuvud som passar var som helst tack vare sin kompakta storlek.

Innehåller:

  • 1 LEGO förvaringshuvud med lock

Detaljer:

  • Mått: 16 x 18,5 cm (BxH)
  • Mängd: 2 liter
  • Material: Plastpolyp (PP)
  • BPA- och ftalatfria
  • CE-märkt
Mer information
Modell40311726
EAN5711938030858
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.