Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Storage Desk Drawer 8 brick - förvaring med 1 låda - 32 x 16 cm - black

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 238:-
I lager
SKU
03202-88
   

Denna snygga, svarta LEGO Storage Desk Drawer 8 bricks förvaringslåda har en rymlig låda med gott om plats för att förvara små leksaker, LEGO-klossar, kontorsmaterial och mycket mer. Den lättillgängliga förvaringslådan har 8 stora knoppar som gör det enkelt att bygga ihop den med andra lådor från samma LEGO Storage-serie. På så sätt kan du anpassa förvaringslösningen till vilket rum eller kontor som helst, samt blanda olika färger och lådor från LEGO Storage-serien.

  • Hållbar stor LEGO kloss som kan staplas
  • Levereras med 2 utdragbara lådor
  • Kan staplas med andra LEGO Storage Desk Drawer lådor

Innehåller:

  • 1 LEGO Storage Desk Drawer förvaringskloss med 1 låda

Detaljer:

  • Mått: 32 x 16 x 11 cm (LxBxH)
  • Färg: svart
  • Material: plast-polypen (PP)
  • BPA-, PVC- och ftalat-fri CE-märkt

OBS: Det finns flera LEGO Storage-serier i olika storlekar som inte alltid kan staplas på varandra.

Mer information
Modell40211733
EAN5711938032036
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.