Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Storage display case till 16 minifigurer - medium stone grey

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 296:-
I lager
SKU
04216-41
   

Ställ ut dina minifigurer och förvara dem på ett säkert sätt i denna LEGO® minifigurskärm. Det finns plats för 16 minifigurer. Placera minifiguren på LEGO-plattan och stäng dörren för säker förvaring. Den kan antingen placeras på skrivbordet, byrån eller på hyllan, eller så kan den monteras på väggen.

Obs! LEGO-figurer ingår inte.

Innehåller:

  • 1 LEGO® Storage display case för minifigurer

Detaljer:

  • Mått: 382 x 47 x 184 mm
  • Material: ASB och polykarbonat (PC)
  • BPA- och ftalatfria
  • Ingen PVC
  • Färg: grå
Mer information
Modell40660006
EAN5711938033026
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.