Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

LEGO Storage brick shelf 8 - Hylla föreställande en stor LEGO-bit - Black

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 239:-
Tillfälligt slut
SKU
03202-95

Böcker, leksaker, ornament och mer passar in i denna vägghylla, i färgen Bright Blue, som är formad som en LEGO-kloss med 8 knoppar. Hyllan kan fästas på väggen, placeras på bordet eller skrivbordet eller i kombination med andra LEGO Storage Brick-hyllor.

Innehåller:

  • 1 LEGO Storage hylla med 8 knoppar

Detaljer:

  • Mått 8 knoppar: 31,8 x 15,9 x 21,1 cm
  • Material: ABS
  • BPA och ftalatfritt
  • Ingen PVC används
  • Färg: Svart
Mer information
Modell41151733
EAN5711938033491
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.