Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Storage matlåda med handtag - stor LEGO-kloss med 4 knoppar - medium lavendel

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 178:-
I lager
SKU
04216-39
   

Denna fyrkantiga lunchlåda kommer i en klassisk LEGO® kloss design med ett mjukt silikonhandtag för bekväm transport. Lådans lock öppnas lätt och stängs med ett litet tillbehör som håller locket på plats. Detta gör denna låda perfekt även för små LEGO-fans som vill ta LEGO-glädjen med på en picknick, till skolan eller var som helst.

Använd som en matlåda eller ta utvalda legoklossar och figurer med på resa. Förvaringsboxen är säker för förvaring av din mat och kan rengöras i diskmaskinen.

Innehåller:

  • 1 LEGO Förvaringslåda med handtag – Medium Lavendel

Detaljer:

  • Mått: 165,5 x 165 x 117 mm (LxBxH)
  • Material: polypropen (PP), silikon
  • BPA- och ftalatfria
  • Ingen PVC används
  • Kan diskas i diskmaskinen

Uppfyller alla relevanta säkerhetsbestämmelser för förvaring av livsmedel

Mer information
Modell40240004
EAN5711938030483
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.