Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Storage bokhylla 50 cm - white

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 168:-
I lager
SKU
04216-18
   

Snygg utställning och praktisk förvaring i en och samma ikoniska design. LEGO® bokhyllan är 50 cm lång och ger rummet en dekorativ och rolig stil och kan monteras på väggen eller enkelt placeras på bord och hyllor.

Innehåller:

  • 1 LEGO bokhylla

Detaljer:

  • Mått: 47,8 x 7,8 x 11,5 cm
  • Material: Plast (ABS)
  • BPA- och ftalatfritt, ingen PVC används
  • Färg: Vit
Mer information
Modell41121735
EAN5711938033583
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.