Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Stationery 51520 pennfodral med byggplatta - blå

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 120:-
I lager
SKU
05192-19
   

Fyll detta häftiga pennfodral från LEGO Stationery med pennor, sudd och andra tillbehör från samma serie (ingår ej). Tack vare den smarta designen med en byggplatta i botten håller innehållet sig på plats även om fodralet kastas runt i väskan. Pennfodralet kommer även med en 2x4-platta på locket så att du kan dekorera det med dina favoritklossar och minifigurer från LEGO.

Innehåll

  • LEGO Stationary pennfodral - blå

Detaljer:

  • Mått: 22 x 7,5 cm
  • Material: ABS-plast
  • Färg: blå
  • Rek.ålder: från 6 år

Innehåll säljs separat. och ingår ej

Mer information
Modell51520
EAN4895028515201
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.