Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Stationery 51503 gelpennor blå 2-pack

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 75:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05192-16
   

Bygg, skriv och färglägg med de unika kulspetspennorna från LEGO Stationary. Paketet innehåller två pennor och det bästa är att du kan bygga med dem. Fäst minifigurer eller andra klossar på pennorna för en ännu roligare pysselstund.

Är du ett äkta LEGO-fan? Då kan du kombinera pennorna med pennskrin och suddgummin från LEGO Stationary (ingår ej).

Innehåll:

  • 2x gelpennor från LEGO Stationary, blå

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell51503
EAN4895028515034
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.