Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Stationery tuschpennor 3-pack blå, orange och gul

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 122:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-223
   

Markeringspennorna från LEGO Stationery i blått, orange och gult är praktiska och roliga att se på. De kommer med klossar som ser ut nästan precis som de riktiga LEGO-klossarna.

Innehåll:

  • LEGO Stationery highlighters i färgerna blått, orange och gult

Detaljer:

  • Mått: 14 x 1 x 20,8 cm
  • Rek.ålder. från 6 år
Mer information
Modell51685
EAN4895028516857
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.