Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Star Wars 75309 Republic Gunship

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 3 335:-
I lager
SKU
12212-11
   

Gled deg til en byggeopplevelse av høy kvalitet og 3292 byggeklosser med den første Ultimate Collector Series versjonen av et av republikkens kampskip (75309) noensinne. Modellen er en tro kopi av kampskipene i slaget ved Geonosis i Star Wars: The Clone Wars.

Väck minnen från det episka slaget om Geonosis i Star Wars: The Clone Wars med bygg- och uppvisningsmodellen Republic Gunship (75309) från Ultimate Collector Series. De autentiska funktionerna hos ett LAAT-fordon (Low Altitude Assault Transport) återskapas vackert med LEGO® klossar, inklusive piloternas cockpitar, utfällbara, sfäriska kanontorn, 2 kanoner högst upp, superlånga vingar, öppningsbara sidor och baklucka, samt detaljerad interiör.

LEGO fansens första val

Denna fantastiska byggbara modell röstades fram av LEGO fans till att bli nästa set i Ultimate Collector Series. Modellen har ett uppvisningsställ med informationsskylt, samt LEGO minifigurer i form av klontruppskommendör och Mace Windu. Steg-för-steg-instruktioner ingår så att du kan fördjupa dig i byggutmaningen och njuta av den roliga, kreativa processen.

Imponerande present

Detta högkvalitativa set ingår i en samling LEGO Star Wars™ byggset för vuxna och blir en speciell present till dig själv, Star Wars entusiaster och passionerade LEGO fans.

 • Njut av kvalitetstid när du skapar den första Ultimate Collector Series-versionen någonsin av Republic Gunship (75309), precis som skeppen du såg i slaget om Geonosis i Star Wars: The Clone Wars.
 • Denna bygg- och uppvisningsmodell är fullspäckad med autentiska funktioner, inklusive 2 cockpitar, utfällbara, sfäriska kanontorn, 2 kanoner, superlånga vingar och öppningsbara sidor och baklucka.
 • Uppvisningsstället har en informationsskylt och plats för de 2 medföljande LEGO® Star Wars™ minifigurerna: klontruppskommendör med strålpistol och Mace Windu med ljussabel.
 • Detta Star Wars™ Republic Gunship röstades fram av LEGO® fans i en onlineomröstning som deras toppval att bli nästa set i Ultimate Collector Series (UCS). Så, på er begäran, här är det!
 • Detta högkvalitativa set erbjuder en fördjupande, givande byggutmaning och är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till dig själv, ett hängivet Star Wars™ fan eller en passionerad LEGO® entusiast.
 • Modellen är 33 cm hög, 68 cm lång och 74 cm bre nklusive stället. Det här är en LEGO® Star Wars™ samlarmodell som du kommer att vilja fotografera och dela med andra.
 • Detta byggset med 3 292 delar innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att även ett Star Wars™ fan som är LEGO® nybörjare kan ta sig an det avancerade bygget med självförtroendet på topp.
 • Det här LEGO® Star Wars™ setet för vuxna ingår i en samling byggset utformade för dig, den kräsna hobbyentusiasten som gillar handgripliga, kreativa gör-det-själv-projekt för att koppla av på din fritid.
 • LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder, vilket innebär att de är hållbara, kompatibla och säkra att sätta ihop för robusta byggen.
 • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 3292
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell75309
EAN5702016914573
VarumärkeLEGO
Republic Gunship™ fra LEGO® Star Wars™ med autentiske detaljer Republic Gunship™ fra LEGO® Star Wars™ med autentiske detaljer

Avslöja detaljerna

Återskapa autentiska egenskaper i LEGO®-stil.

Med 2 våpentårn som kan svinges ut Med 2 våpentårn som kan svinges ut

2 vapentorn

Fäll ut sfäriska vapentorn.

Kampship klar for krig med kanoner på toppen Kampship klar for krig med kanoner på toppen

Klar för strid

Spana in kanonerna på toppen.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.