Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Star Wars 75301 Luke Skywalker's X-Wing Fighter

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 602:-
Tillfälligt slut
SKU
12202-131

Barn kan bli hjältar i sina egna episka berättelser med denna coola LEGO® klossversion av Luke Skywalker’s X-Wing Fighter (75301) från den klassiska Star Wars™ trilogin. Den är fullspäckad med autentiska detaljer som kommer att glädja alla fans, som en öppningsbar LEGO minifigurcockpit med plats för R2-D2, vingar som kan ändras till attackläge med ett knapptryck, infällbart landningsställ och 2 kanoner med fjädermekanism.

Lek och visa upp
Denna grymma byggleksak för barn innehåller LEGO minifigurerna Luke Skywalker, prinsessan Leia och general Dodonna, var och en med egna vapen, inklusive Lukes ljussabel, plus LEGO droidfiguren R2-D2.

De bästa byggbara leksakerna för barn
LEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet sedan 1999. LEGO Star Wars är nu dess mest framgångsrika tema med roliga presentidéer för kreativa barn, och vuxna också.

 • Återskapa scener från den klassiska Star Wars™ trilogin med denna häftiga byggleksak för barn, med en LEGO® klossversion av Luke Skywalkers ikoniska X-Wing Fighter (75300).
 • Innehåller LEGO® minifigurerna Luke Skywalker, prinsessan Leia och general Dodonna, var och en med egna vapen inklusive Lukes ljussabel, plus LEGO droidfiguren R2-D2 för rolleksäventyr.
 • X-Wing har en öppningsbar LEGO® minifigurcockpit, plats för R2-D2, vingar som kan ändras till attackläge med ett knapptryck, infällbart landningsställ och 2 kanoner med fjädermekanism.
 • Denna byggleksak är rolig att bygga på egen hand eller som gruppaktivitet och passar perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn och Star Wars™ fans från 9 år.
 • Denna byggbara rymdskeppsmodell är 8 cm hög, 31 cm lång och 28 cm bred och passar utmärkt som uppvisningsmodell i barnrummet mellan alla lekuppdrag.
 • Köper du detta set till ett stort Star Wars™ fan som är LEGO® nybörjare? Oroa dig inte. Det innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att de kan bygga med en Jedis självförtroende.
 • LEGO® Star Wars™ set är fantastiska för barn (och vuxna fans) som vill återskapa scener från sagan, hitta på egna berättelser eller bara bygga och stolt visa upp sina samlarmodeller.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® delar uppfyllt stränga branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta att sätta ihop – utan att behöva använda Kraften!
 • LEGO® delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 474
 • Rek.ålder: 9 år
Mer information
Modell75301
EAN5702016913965
VarumärkeLEGO

4 ikoniska karaktärer

Luke Skywalker, Princess Leia, General Dodonna och R2-D2.

Tillverkad för action

Barn kommer att älska att skjuta skott från de två kanonerna!

Återskapa klassisk action

Letar du efter en duell? Köp Imperial TIE fighter (75300) för att bekämpa någon i luften!

LEGO Star Wars Luke Skywalker’s X-Wing Fighter
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.