Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Star Wars 75300 Imperial TIE fighter

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 394:-
I lager
SKU
12202-130
   

Barn kan låtsas vara skurkarna från den klassiska Star Wars™ trilogin med denna coola LEGO® klossversion av Imperial TIE Fighter (75300). Den fångar den autentiska, slimmade designen hos det ikoniska rymdskeppet i Imperiets flotta och har en öppningsbar LEGO minifigurcockpit och 2 kanoner med fjädermekanism.

Rolleksäventyr

Det finns också 2 LEGO minifigurer, en TIE Fighter-pilot med strålpistol och en stormtruppssoldat med strålgevär, plus en NI-L8-protokolldroid som inspirerar till roliga, kreativa rollekar och berättelser.

Star Wars-action i LEGO stil

LEGO Koncernen har skapat klossbyggda versioner av Star Wars ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer sedan 1999. Det har blivit ett enormt framgångsrikt tema med ett fantastiskt utbud av byggleksaker och de bästa presentidéerna för barn och fans i alla åldrar.

 • Fans kan bygga sin egen missilskjutande LEGO® klossversion av den ikoniska Imperial TIE Fighter (75300) och återuppleva scener från den klassiska Star Wars™ trilogin med detta byggbara lekset.
 • Innehåller 2 LEGO® Star Wars™ minifigurer: en TIE Fighter-pilot med strålpistol och en stormtruppssoldat med strålgevär, plus protokolldroiden NI-L8 för roliga rolleksäventyr.
 • TIE Fighter har en öppningsbar LEGO® minifigurcockpit och 2 kanoner med fjädermekanism för actionspäckade lekar.
 • Detta set är perfekt att bygga på egen hand eller med vänner och familj och passar utmärkt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn och Star Wars™ fans från 8 år.
 • Modellen är 17 cm hög, 14 cm lång och 15 cm bred – en iögonfallande uppvisningsmodell i barnrummet mellan alla lekstrider.
 • Letar du efter en engagerande byggleksak till ett barn som är LEGO® nybörjare? Detta Star Wars™ set med 432 delar innehåller tydliga instruktioner så att alla kan bygga på egen hand och med en Jedis självförtroende.
 • LEGO® Star Wars™ set är fantastiska för barn (och vuxna fans) som vill återskapa scener från sagan, iscensätta sina egna berättelser eller bara bygga och visa upp samlarmodellerna.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® delar uppfyllt stränga branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta att sätta ihop – utan att behöva använda Kraften.
 • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att uppfylla höga säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 432
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell75300
EAN5702016913606
VarumärkeLEGO

3 LEGO Star Wars karaktärer

En TIE pilot, en stormtrooper och en Protocol Droid.

Kolla in videospelet

Flyg TIE-fightern i spelet Star Wars: The Skyfighter Saga.

Återskapa luftduellerna

Käp Skywalkers X-Wing Fighter (75301) för att duellera!

LEGO Star Wars Imperial TIE Fighter
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.