Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Star Wars 75296 Darth Vader Meditation Chamber

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 679:-
I lager
SKU
06212-19
   

”You have failed me for the last time, Admiral ... ” Återupplev en dramatisk scen från Star Wars: Rymdimperiet slår tillbaka när du bygger den första LEGO® klossmodellen någonsin av Darth Vader Meditation Chamber (75296). Luta dig tillbaka och njut av kvalitetstid när du fördjupar dig i den givande byggprocessen och återskapar massor av autentiska detaljer. Kammaren kan öppnas och stängas precis som den riktiga och har en stor skärm, kontrollpaneler, ett roterande säte för Darth Vader och en plats där general Veers kan stå mittemot honom.

Byggd för att visas upp

Detta set innehåller LEGO minifigurer av Darth Vader och general Veers. En namnskylt fulländar en iögonfallande uppvisningsmodell som är den perfekta storleken att visa upp på en hylla eller ett skrivbord och kommer att förhöja inredningen i ditt hem eller på din arbetsplats.

Imponerande present

Detta högkvalitativa set ingår i en samling LEGO Star Wars™ byggset för vuxna och blir en rolig, kreativ present till dig själv, Star Wars fans eller LEGO byggare.

 • Hitta ditt byggzen och återupplev en ikonisk scen från Star Wars: Rymdimperiet slår tillbaka när du bygger den första LEGO® klossmodellen någonsin av Darth Vader Meditation Chamber (75296).
 • Denna bygg- och uppvisningsmodell innehåller 2 LEGO® Star Wars™ minifigurer: Darth Vader och general Veers med en strålpistol.
 • Kammaren kan öppnas och stängas som den äkta varan och har ett roterande säte för Darth Vader, en stor skärm, kontrollpaneler, en knopp som general Veers kan stå på, plus en namnskylt.
 • Detta set ingår i en serie byggbara LEGO® Star Wars™ samlarmodeller för uppvisning.
 • Detta grymma set med 663 delar erbjuder en givande byggupplevelse och är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till alla Star Wars™ entusiaster, erfarna LEGO® byggare eller hobbyfantaster.
 • Denna byggbara modell är 18 cm hög, 16 cm bred och 19 cm djup. Den kräver inte mycket plats för att visas upp men kommer garanterat att dra uppmärksamhet till sig.
 • Köper du detta set till ett passionerat Star Wars™ fan som är LEGO® nybörjare? Oroa dig inte. Det innehåller enkla instruktioner så att alla kan bygga med en Jediriddares självförtroende.
 • Det här LEGO® Star Wars™ setet för vuxna ingår i en samling högkvalitativa byggset utformade för den kräsna hobbyentusiasten som gillar gör-det-själv-projekt för att slappna av på ett roligt och kreativt sätt.
 • LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är säkra att sätta ihop för robusta byggen. Så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och delar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 663
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell75296
EAN5702016974348
VarumärkeLEGO
Kammare med realistiska detaljer som storskärm och kontrollpanel

Massa autentiska detaljer

Kammaren har en stor skärm, kontrollpanel med mera.

Darth Vaders säte roterar

Roterande säte

Placera Darth Wader i sitt säte.

Kammaren kan öppnas och stänga, precis som i filmerna för att ge Lord Vader lite privatliv

Ge Lord Vader lite privatliv

Kammaren öppnas och stängs precis som i verkligheten.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.