Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Star Wars 75295 Millennium Falcon Microfighter

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 118:-
I lager
SKU
12202-128
   

Ge ett barn en oväntad överraskning med denna LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon Microfighter (75295). Denna grymma klossbyggda leksak är baserad på det ikoniska fordonets design från den klassiska Star Wars trilogin och har 2 knoppkanoner och ett LEGO minifigursäte. Setet innehåller också LEGO minifiguren Han Solo med strålpistol så att barn kan rollspela som rebellhjälten under sina lekäventyr.

Lätt att bygga

Det finns steg-för-steg-instruktioner så att även LEGO nybörjare kan bygga på egen hand. Denna byggmodell kan också perfekt kombineras med setet AT-AT vs Tauntaun Microfighters (75298) för extra stridsaction.

LEGO Star Wars universumet

Sedan 1999 har LEGO Koncernen återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet. LEGO Star Wars har blivit dess mest framgångsrika tema med ett brett utbud av byggleksaker som är perfekta presenter till barn och fans i alla åldrar.

 • Yngre barn kan rollspela som rebellhjälten från Star Wars™ i sina egna berättelser med denna snabbyggda LEGO® Microfighter version av Millennium Falcon från den klassiska Star Wars trilogin.
 • Millennium Falcon Microfighter (75295) har en sittplats för LEGO® minifiguren Han Solo och 2 knoppkanoner för roliga, kreativa lekar. Han Solo har också en strålpistol.
 • Detta byggbara lekset kan enkelt kombineras med setet AT-AT vs Tauntaun Microfighters (75298) för ännu fler lekalternativ.
 • Denna hållbara byggleksak med 101 delar är lätt att bygga – och bygga om efter strider – vilket gör den perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller rolig överraskning till kreativa barn från 6 år.
 • Denna Microfighter är 4 cm hög, 8 cm lång och 7 cm bred – en kompakt storlek som gör den lätt att packa ner i ett barns ryggsäck, redo för lek på resande fot.
 • Funderar du på att köpa detta set till ett Star Wars™ fan som är LEGO® nybörjare? Inga problem. Det innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att alla kan bygga med självförtroendet på topp.
 • LEGO® Star Wars™ byggset är häftiga för barn (och vuxna fans) som vill återskapa scener från Star Wars sagan, hitta på egna äventyr och/eller visa upp sina byggbara samlarmodeller.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® delar uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop – utan att behöva använda Kraften.
 • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 101
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell75295
EAN5702016912654
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.