Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

LEGO Star Wars 75288 AT-AT

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 565:-
I lager
SKU
06202-197
   

Samarbeta med Luke Skywalker på slagfältet på Hoth och utmana general Veers i den mäktiga AT-AT. Håll dig undan från benen på denna enorma stridsrobot. Undvik kanonerna med fjädermekanism. Och se upp för snötruppssoldaterna som attackerar från en speeder bike med lavettvapen. Använd Lukes ljussabel för att försvara dig mot Imperiets soldater. Kasta sedan värmedetonatorn mot AT-AT:n för att försöka välta den!

Återupplev slaget om Hoth och andra klassiska scener från Star Wars™ trilogin med denna AT-AT (75288) LEGO® byggleksak för barn! Olika sektioner på denna AT-AT kan öppnas upp för enkel lek, och den har kanoner med fjädermekanism, plus en speeder bike inuti. Fans kommer att älska de autentiska detaljerna, till exempel vinschen som kan användas för att dra upp Luke och hans värmedetonator. Imperiet mot rebellalliansen Detta actionspäckade set innehåller 6 LEGO minifigurer – Luke Skywalker, general Veers, 2 AT-AT-förare och 2 snötruppssoldater. Alla har egna vapen, inklusive Lukes ljussabel och snösoldaternas lavettvapen, som inspirerar till Star Wars rollekar. En fantastisk present till alla LEGO Star Wars samlare, och perfekt för både lek på egen hand och i grupp. Massor av kärlek för LEGO Star Wars set! LEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet i mer än två decennier och LEGO Star Wars har blivit ett enormt framgångsrikt tema. Visst låter det fantastiskt?

 • Alla som gillar den klassiska Star Wars™ trilogin och tv-spelet LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga kommer att älska att återskapa stridsaction från slaget om Hoth med denna detaljerade, rörliga LEGO klossversion av den ikoniska AT-AT (75288) Walker.
 • Denna roliga, kreativa byggleksak för barn innehåller 6 LEGO® Star Wars™ minifigurer – Luke Skywalker, general Veers, 2 AT-AT-förare och 2 snötruppssoldater, var och en med egna vapen för att iscensätta strider mellan Imperiet och rebellalliansen.
 • Denna AT-AT har en cockpit för 3 LEGO® minifigurer, utfällbara paneler, kanoner med fjädermekanism, en speeder bike, vinsch, lucka på undersidan där Luke kan kasta in värmedetonatorn och många fler detaljer för realistiska, kreativa lekar.
 • Detta set med 1 267 delar set är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till pojkar och flickor från 10 år som kan se fram emot en givande byggutmaning och timmar av lek på egen hand eller i grupp.
 • Denna AT-AT är 34 cm hög, 38 cm lång och 15 cm bred. Fans kan också köra den i tv-spelet LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
 • Inga batterier behövs för detta Star Wars™ AT-AT Walker byggset – det byggs enbart med LEGO® klossar och drivs av barns fantasi, för obegränsade galaktiska äventyr och kreativa lekar.
 • Funderar du på att köpa denna häftiga byggleksak till ett Star Wars™ fan som är LEGO nybörjare? Inga problem. Den levereras med steg-för-steg-instruktioner så att barn kan ta sig an den komplexa byggutmaningen med självförtroendet på topp.
 • LEGO® Star Wars™ byggleksaker är perfekta för barn och vuxna fans som vill bygga, visa upp och återskapa klassiska scener från Star Wars eller hitta på egna roliga uppdrag. Det finns något för alla!
 • Du behöver inte använda Kraften för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! De uppfyller de högsta branschstandarderna så att du kan vara säker på att klossarna i detta byggset passar ihop perfekt.
 • LEGO® klossar och delar värms , krossas, tappas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje actionfyllt Star Wars™ set uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna här på jorden – och i galaxer långt, långt borta!

Detaljer:

 • Antal delar: 1267
 • Rek.ålder: från 10 år
Mer information
Modell75288
EAN5702016617320
VarumärkeLEGO

Kanonerna är redo

Utrustade och klara för lek!

Rymlig cockpit

Barn kan låtsas vara karaktärerna som styr.

Hemlig lucka

Luke kan hoppa ut ur den hemliga luckan.

Speeder bike

Inuti AT-ATen hittar du ett fordon att leka med.

Veckla ut panelerna

Olika delar av AT-AT kan öppnas.

6 LEGO minifigurer

Alla har vapen och är redo för lek och strid!

LEGO Star Wars AT-AT
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.