Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Star Wars 75277 Boba Fett helmet

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 564:-
I lager
SKU
03202-132
   

Hylla en legendarisk prisjägare med den häftiga, klossbyggda LEGO® Star Wars™ Boba Fett Helmet. Återskapa den distinkta formen och de mandalorianska rustningsdetaljerna på hjälmen med LEGO delar, och placera den på stället med namnskylt. När du har slutfört detta utmanande uppdrag kan du visa upp den byggbara samlarmodellen hemma eller på jobbet så att alla kan beundra den.

Bygg och visa upp en LEGO® klon av en av galaxens dödligaste prisjägare med modellsetet Boba Fett Helmet (75277)! Det är en superbra LEGO Star Wars™ present till vuxna fans och erbjuder en utmanande byggupplevelse för erfarna LEGO byggare, med hjälmens välkända form och autentiska detaljer som vackert återskapas med LEGO klossar. Bygg för att visa upp Den byggbara LEGO Boba Fett samlarmodellen har en basplatta med en namnskylt så att du kan visa upp den hemma, på jobbet eller var du vill i galaxen. För ännu en byggutmaning, kolla in LEGO Star Wars modellsetet Stormtrooper Helmet (75276), som är nytt för januari 2020. Star Wars action för alla! LEGO Koncernen har skapat klossbyggda versioner av ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars sedan 1999. LEGO Star Wars har blivit ett mycket framgångsrikt tema, med ett stort utbud av byggset som gläder fans i alla åldrar, så varför inte vara med?

 • Hylla en av de mest skräckinjagande prisjägarna i Star Wars™ universumet och utmana dina LEGO® byggkunskaper för att bygga den häftiga modellen av Boba Fetts hjälm (75277) att visa upp.
 • De autentiska detaljerna på denna modell av Boba Fetts hjälm är vackert återskapade med LEGO® klossar. När den visas upp på sitt ställ med namnskylt kommer denna modell att väcka minnen av spännande Star Wars™ scener.
 • Denna modell av Boba Fetts hjälm är en del av en serie med LEGO® Star Wars™ samlarmodeller – kolla också in Stormtrooper Helmet (75276).
 • Den bästa födelsedagspresenten, julklappen eller överraskningen till Star Wars™ fans från 18 år och alla erfarna LEGO® byggare. Star Wars Boba Fett Helmet med 625 delar erbjuder ett utmanande byggprojekt.
 • LEGO® Star Wars™ Boba Fett Helmet är 21 cm hög, 11 cm bred och 11 cm djup – den tar inte upp mycket plats men dess slående detaljer kommer garanterat att glädja alla Star Wars fans.
 • Detta coola, batterifria byggset för kreativa vuxna erbjuder ett stresslindrande, avslappnande bygge. Så, ta en paus och hitta ditt byggfokus för att bygga en fantastisk Star Wars™ uppvisningsmodell!
 • Funderar du på att köpa Boba Fetts hjälm till ett Star Wars™ fan som är LEGO® nybörjare? Inga problem. Det levereras med tydliga steg-för-steg-instruktioner så att vem som helst kan ta sig an den komplexa byggutmaningen med självförtroendet på topp.
 • LEGO® Star Wars™ byggset är perfekta för barn och vuxna fans som vill bygga och visa upp modellerna, återskapa klassiska Star Wars filmscener eller hitta på egna spännande berättelser. Det finns något för alla!
 • Du behöver inte använda Kraften för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! De uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och lätta att sätta ihop.
 • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att detta LEGO Star Wars™ set uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna på jorden (och i galaxer långt, långt borta!).

Detaljer:

 • Antal delar: 625
 • Rek.ålder: från 10 år
Mer information
Modell75277
EAN5702016617221
VarumärkeLEGO

Ikonisk design

Skapa autentiska detaljer med LEGO-tegelstenar.

Basmed namnskylt

Du kan stolt visa hjälmen på kontoret eller hemma.

21cm hög

En kontaktpunkt och ett minne från de episka scenerna i Star Wars.

LEGO Star Wars Boba Fett Helmet
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.