Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Star Wars 75276 Stormtrooper Helmet

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 536:-
I lager
SKU
03202-131
   

Återskapa en ondskefull look med en Star Wars™ stormtruppshjälm av LEGO® klossar i denna byggbara visningsmodell. Fånga hjälmens ikoniska form och detaljer med LEGO delar och klistermärken. Du måste vara lika skicklig som en chocktruppssoldat för att klara av denna utmaning, och sedan kan du stolt visa upp din skapelse hemma, på jobbet ... eller var du vill i galaxen!

Testa dina byggkunskaper och väck minnen av storslagna Star Wars™ scener med det superdetaljerade byggsetet LEGO® Star Wars Stormtrooper Helmet (75276)! Stormtruppssoldatens olycksbådande utseende återges detaljerat med LEGO klossar och klistermärken, och till hjälmen medföljer en bas och en namnskylt sä att den kan visas upp hemma eller användas som iögonfallande skrivbordsdekoration. Detta modellset med en stormtruppshjälm är perfekt som present till Star Wars fans från 18 år och erbjuder en rolig utmaning för alla erfarna LEGO byggare. Det ingår i en samlarserie med coola LEGO Star Wars byggmodeller som är nya för januari 2020, som Boba Fett Helmet (75277). Massor av kärlek för LEGO Star Wars set! LEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars i över två decennier, och LEGO Star Wars har blivit dess mest framgångsrika tema. Barn älskar det, vuxna älskar det ... alla älskar det!

 • Star Wars™ fans kan visa sin lojalitet till Imperiet – och sina LEGO® byggkunskaper i elitklass – när de bygger och visar upp denna vackert detaljerade kopia av en stormtruppshjälm (75276).
 • Hjälmens ikoniska form och autentiska detaljer återskapas med LEGO® klossar och klistermärken. Visa den på basen med namnskylt för att väcka minnen av episka Star Wars™ filmscener.
 • Denna hjälm ingår i en serie häftiga, byggbara LEGO® Star Wars™ samlarmodeller – kolla också in Boba Fett Helmet (75277).
 • Detta Star Wars™ modellset med 647 delar är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till fans från 18 år och erbjuder en givande utmaning för alla erfarna LEGO® byggare.
 • Den coola, byggbara samlarmodellen LEGO® Star Wars™ Stormtrooper Helmet är 18 cm hög, 13 cm bred och 13 cm djup och kommer att göra ett stort visuellt intryck när den visas upp hemma eller på jobbet.
 • Detta batterifria byggset för vuxna erbjuder ett fördjupande, fridfullt sätt att lindra stress. Så koppla av, hitta ditt byggfokus och skapa en häftig LEGO® Star Wars™ modell av en stormtruppshjälm!
 • Ska du köpa setet till ett hängivet Star Wars fan som är LEGO® nybörjare? Oroa dig inte. Det levereras med steg-för-steg-instruktioner så att vem som helst kan anta det utmanande bygget och skapa en häftig uppvisningsmodell till sin samling.
 • Det finns LEGO® Star Wars™ set som gläder fans i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa scener från filmerna, skapa sina egna berättelser eller bara bygga och visa upp de spektakulära modellerna.
 • Du behöver inte använda Kraftens mörka sida för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! De uppfyller de högsta branschstandarderna så att du kan vara säker på att de passar ihop perfekt.
 • LEGO® klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt så att du kan vara säker på att samlarsetet Stormtrooper LEGO® Star Wars™ uppfyller de högsta galaktiska säkerhetsstandarderna!

Detaljer:

 • Antal delar: 647
 • Rek.ålder: från 10 år
Mer information
Modell75276
EAN5702016617214
VarumärkeLEGO

Ikonisk design

Återskapa det ikoniska Stormtrooper-utseendet med LEGO-klossar.

Bas med namnplatta

Visa hjälmen på kontoret eller hemma.

18cm hög

En mittpunkt i rummet som påminner om de episka Start Wars-scenerna

LEGO Star Wars Stormtrooper Helmet
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.