Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Star Wars 75273 Poe Damerons X-wing Fighter

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 022:-
I lager
SKU
12192-81
   

Låt ditt barn känna sig som motståndshjälten Poe Dameron med denna X-wing Fighter (75273)! Fans kommer att älska den eleganta designen som är ny för januari 2020, precis som X-wing i Star Wars: The Rise of Skywalker. Den har massor av lekinspirerande funktioner – justerbara vingar för flyg- och attacklägen, skjutfunktioner, infällbart landningsställ och mer! Strider mellan motståndsrörelsen och First Order! Detta coola rymdskepp innehåller 3 minifigurer – Poe Dameron, Riddare av Ren, Jannah – med vapen, plus R2-D2 för att inspirera till rolleksstrider mellan motståndsrörelsen och First Order.

En episk gåva till alla unga Star Wars™ fans som passar perfekt för individuell lek och lek i grupp. Barn kan lägga till 75272 Sith TIE Fighter för ännu mer action. Star Wars action i LEGO stil! LEGO Koncernen har skapat klossbyggda versioner av ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars sedan 1999. Det har blivit ett mycket framgångsrikt tema med en fantastisk variation av set som gläder fans i alla åldrar – så häng med på det roliga!

 • Barn kan rolleka som motståndshjälten Poe Dameron och flyga in i strid med denna LEGO® Star Wars™ version (som är ny för januari 2020) av den klassiska X-wing (75273) från Star Wars: The Rise of Skywalker.
 • Innehåller massor av lekinspirerande funktioner, som öppningsbar minifigurcockpit, plats för R2-D2, justerbara vingar för flyg- och attacklägen, knoppkanoner och missiler med fjädermekanism, samt infällbart landningsställ.
 • Innehåller en R2-D2 LEGO® droid plus 3 Star Wars™ minifigurer – Poe Dameron, Riddare av Ren och Jannah – med detaljer som är nya för januari 2020, plus strålgevär, en bågslunga och andra vapen för strid.
 • Detta 761 delar stora LEGO® Star Wars™ set är perfekt som present och erbjuder en givande byggutmaning för pojkar och flickor från 9 år. Lägg till Sith TIE Fighter (75273) för storslagna strider mellan First Order och motståndsrörelsen.
 • Byggleksaken X-wing Fighter är 8 cm hög, 37 cm lång och 32 cm bred, vilket gör den till en iögonfallande modell att visa upp när den inte används av motståndsrörelsen under deras uppdrag!
 • Detta LEGO® samlarset drivs av kreativa barns fria tänkande – inga batterier behövs – så att actionäventyren aldrig tar slut!
 • Är ditt barn en LEGO® nybörjare? Oroa dig inte. Denna X-wing byggleksak innehåller enkla, tryckta instruktioner så att barn kan öppna lådan och börja bygga direkt ... och känna sig lika grymma som en jedimästare!
 • LEGO® Star Wars™ byggleksaker är perfekta för barn (och vuxna fans) som vill bygga och visa upp modellerna, återskapa scener från den minnesvärda sagan om Star Wars och skapa sina egna unika berättelser.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – utan att Kraften behöver användas!
 • LEGO® klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna här på jorden (och i galaxer långt, långt borta!).

Detaljer:

 • Mått: H8 x L37 x B32 cm
 • Antal delar: 761
 • Rek.ålder: från 9 år
Mer information
Modell75273
EAN5702016721959
VarumärkeLEGO

LEGO Star Wars Poe Dameron's X-wing Fighter

Cruise- och attackläge

Med justerbara vingar för olika scenarier.

Flygläge

Med ett klick ändras vingpositionerna.

R2-D2 är med!

Den älskvärda droiden är redo för alla slags äventyr.

Ladda kanonerna.

X-wing Fighter är byggd för strid!

Avfyra!

Skjut iväg skotten med knoppkanonerna.

Redo för landning.

En cool detalj: utfällbart landningsställ.

LEGO Star Wars Poe Dameron's X-wing Fighter
LEGO Star Wars Poe Dameron's X-wing Fighter Minifigures
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.