Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Star Wars 75271 Luke Skywalker's Landspeeder

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 374:-
Tillfälligt slut
SKU
12192-83

Unga jediriddare kommer att älska att låtsas köra över öknen på Tatooine med samlarsetet LEGO® Star Wars™ Luke Skywalker’s X-34 Landspeeder (75271) som är nytt för januari 2020! Modellen är mer detaljerad än någonsin och har plats för minifigurerna Luke och C-3PO, med öppningsbart bagageutrymme med makrokikare och ett fäste för Lukes strålgevär som inspirerar till kreativa lekar. Och barn kan återskapa action från Star Wars: Ett nytt hopp med den byggbara grottan till den beväpnade jawaminifiguren.

En annan dimension! Intuitiva Instructions PLUS finns tillgängliga via den kostnadsfria LEGO Life appen för denna populära Star Wars byggleksak för barn – även yngre barn kan enkelt zooma in, rotera och se modellen samtidigt som de bygger den verkliga versionen. Grymt! En galax full av skoj! Sedan 1999 har LEGO Koncernen återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars legendariska universum. LEGO Star Wars byggleksaker är väldigt populära som presentidéer till fans i alla åldrar.

 • Zoom! Låt unga jediriddare rolleka som Luke Skywalker och köra denna Star Wars™ X-34 landspeeder (75271) som är ny för januari 2020, med coola detaljer som ett bagageutrymme till makrokikaren och ett fäste till hans strålgevär.
 • Denna populära byggleksak innehåller 3 minifigurer – den berömda Star Wars™ karaktären Luke Skywalker (med en tygponcho som är ny för januari 2020), C-3PO och en beväpnad jawa i en byggbar grotta för stridslekar.
 • Fans kan återskapa action från Star Wars: Ett nytt hopp med detta briljant detaljerade, byggbara Star Wars™ leksaksfordon – och det finns massor av LEGO® klossar som uppmuntrar till oändligt, kreativt byggande och lek.
 • Denna 236 delar stora Star Wars™ byggleksak är rolig att bygga och perfekt att leka med individuellt eller i grupp, och passar bra som födelsedagspresent eller julklapp till barn från 7 år, eller som en nostalgisk överraskning till alla som gillar Star Wars: Ett nytt hopp.
 • Lukes landspeeder är 5 cm hög, 20 cm lång och 11 cm bred – tillräckligt liten att packa ner i en väska med grottbygget och Star Wars™ minifigurerna, redo för lek på resande fot!
 • Denna LEGO® Star Wars™ samlarleksak består enbart av LEGO byggklossar och drivs av barns kreativitet – inga batterier behövs – så alla lekar och äventyr aldrig får slut på energi!
 • Gör det extra roligt för barn att bygga med intuitiva Instructions PLUS via LEGO® Life appen. Även yngre barn kan zooma, rotera och visualisera denna byggbara Star Wars™ modell när de skapar den verkliga versionen.
 • LEGO® Star Wars™ byggset öppnar dörren till en galax full av byggande och rolleksäventyr för barn (och vuxna fans) som vill återskapa scener från sagan eller hitta på sina egna unika äventyr.
 • Du behöver inte använda Kraften för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! De uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och lätta att sätta ihop.
 • LEGO® klossar och delar tappas, krossas, vrids, värms och analyseras för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna här på jorden (och i galaxer långt, långt borta!).

Detaljer:

 • Mått: H5 x L20 x B11 cm
 • Antal delar: 236
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell75271
EAN5702016685770
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.