Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Star Wars 75269 Duell on Mustafar

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 285:-
I lager
SKU
12192-84
   

Återskapa Anakin Skywalkers och Obi-Wan Kenobis minnesvärda duell på Mustafar från Star Wars: Mörkrets hämnd med detta actionfyllda LEGO® Star Wars™ byggset (75269) för barn! Den byggbara mustafariska gruvan har skjutbara, roterande plattformar där de 2 ljussabelsvingande minifigurerna kan strida. Byggmodellen kan också vikas ut och har en cool lavaexplosionsfunktion som inspirerar till obegränsade äventyr. Interaktiva instruktioner! Detta LEGO set innehåller tryckta bygginstruktioner.

Barn kan också använda Instructions PLUS, tillgängliga i den kostnadsfria LEGO Life appen, för att zooma in, rotera och visualisera gruvan samtidigt som de bygger den verkliga modellen. Grymt! Vänliga hälsningar från LEGO Star Wars universumet! Sedan 1999 har LEGO Koncernen skapat klossbyggda versioner av ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet. Det finns ett brett utbud av set att leka med och visa upp som är perfekta som presenter till fans i alla åldrar.

 • Ikoniska Star Wars™ rivaler? Japp! Ljussablar? Japp! Explosionsfunktion med ”smält lava”? Japp! Detta utvikbara LEGO® set (75269) har allt barn behöver för att iscensätta strider mellan Anakin och Obi-Wan på planeten Mustafar!
 • Barn kan bygga en mustafarisk gruva och placera de ljussabelsvingande LEGO® minifigurerna Anakin Skywalker och Obi-Wan Kenobi på skjutbara, roterande plattformar för att återskapa den episka ljussabelduellen på Mustafar.
 • Båda minifigurerna är nya för januari 2020, med brända, stridsärrade kläder som dekoration, och det finns massor av LEGO® klossar som inspirerar unga fans att bygga kreativt med andra LEGO® Star Wars™ set.
 • Det finns många sätt att leka med detta 208 delar stora LEGO® set, vilket gör det perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till pojkar och flickor från 7 år som vill ha en introduktion till LEGO Star Wars™ byggleksaker eller utöka sin samling.
 • Den mustafariska gruvan är 14 cm hög, 12 cm bred och 12 cm djup – en kompakt storlek som gör den lätt att ta med – och blir 23 cm bred när den viks upp för alternativa lekupplevelser.
 • Få barns fantasi att flöda med denna batterifria byggleksak och uppmuntra dem att utveckla sin kreativitet samtidigt som de iscensätter roliga äventyr inspirerade av Star Wars: Mörkrets hämnd.
 • Instructions PLUS är lätta att följa och finns i den kostnadsfria LEGO® Life appen för att hjälpa även yngre byggare att visualisera denna modell från alla vinklar samtidigt som de bygger den, vilket gör att de känner sig ännu grymmare!
 • LEGO® Star Wars™ byggset är fantastiska för barn (och vuxna fans) som vill återuppleva scener från sagan om Star Wars, skapa sina egna unika berättelser eller bara bygga och visa upp sina samlarmodeller.
 • Byggare behöver inga jedikrafter för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! Ända sedan 1958 har de uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och robusta.
 • LEGO® klossar och delar genomgår stränga tester för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna här på jorden (och i galaxer långt, långt borta!).

Detaljer:

 • Mått: H14 x B12 x D12 cm
 • Antal delar: 208
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell75269
EAN5702016686760
VarumärkeLEGO
Ålder7-11
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.