Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Star Wars 75267 Mandalorian Battle Pack

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 202:-
I lager
SKU
12192-88
   

Gränslösa äventyr väntar barn när de bygger en egen armé med detta Mandalorian Battle Pack (75267)! Detta kompakta bygglekset innehåller 4 LEGO® Star Wars™ mandalorianska krigarminifigurer med knoppskjutande gevär, ett byggbart försvarsfort och en mandaloriansk speeder bike med 2 knoppkanoner som väcker barns fantasi.

En annan dimension! De tryckta bygginstruktionerna som följer med varje LEGO set är lätta att följa, men de interaktiva Instructions PLUS, som finns tillgängliga i den kostnadsfria LEGO Life appen, lägger till ytterligare en dimension. Även yngre barn kan enkelt zooma in, rotera och se modellen samtidigt som de bygger den verkliga versionen. Grymt! Star Wars action i LEGO stil! LEGO Koncernen har skapat klossbyggda versioner av ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars i över två decennier. Det finns ett stort utbud av set att leka med och visa upp som är perfekta som julklappar och födelsedagspresenter eller överraskningsgåvor till fans i alla åldrar.

 • Barn kan bygga en skräckinjagande mandaloriansk armé, återskapa spännande scener från tv-serien Star Wars: The Mandalorian och utveckla sina egna spännande berättelser med denna coola byggleksak (75267) för barn.
 • Det finns många sätt att skapa strider med de 4 Star Wars™ krigarminifigurerna, var och en med knoppskjutande gevär, ett försvarsfort med fäste för en kanon och en knoppskjutande speeder bike.
 • Ett roligt sätt för unga Star Wars™ fans att samla en armé och med massor av LEGO® byggklossar som inspirerar till att bygga och leka på egen hand, med vänner och i kombination med andra LEGO Star Wars set.
 • Detta mandalorianska Star Wars™ lekset som innehåller 102 delar går snabbt att bygga – och bygga om efter strider – och är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 6 år.
 • Denna mandalorianska LEGO® Star Wars™ speeder är 4 cm hög, 8 cm lång och 6 cm bred – bra storlek för att packa ner i ett barns ryggsäck tillsammans med fortet och minifigurerna för lek på resande fot.
 • Denna LEGO® samlarleksak drivs av barns kreativitet – inga batterier behövs – så att deras äventyr med Star Wars™ karaktärerna aldrig tar slut!
 • Hjälp även yngre barn att utveckla byggkunskaper med Instructions PLUS, tillgängliga i den kostnadsfria LEGO® Life appen, där de kan zooma, rotera och visualisera modellen samtidigt som de bygger.
 • LEGO® Star Wars™ set är fantastiska för barn (och vuxna fans) som vill återskapa ikoniska scener från sagan om Star Wars, hitta på egna unika berättelser eller bygga och visa upp de coola byggleksakerna.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – utan att Kraften behöver användas!
 • LEGO® klossar och delar värms, krossas, tappas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna på jorden (och i galaxer långt, långt borta!).

Detaljer:

 • Mått: H4 x L8 x B6 cm
 • Antal delar: 102
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell75267
EAN5702016721898
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.