Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Star Wars 75266 Sith Troopers™ Battle Pack

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 248:-
I lager
SKU
12192-87
   

Barn kan skapa sin egen version av First Orders armé och leda soldaterna i strid på speedern med detta LEGO® Sith Troopers Battle Pack (75266)! Detta actionspäckade Star Wars: The Rise of Skywalker lekset innehåller minifigurerna First Orders officerare, sithsoldat och 2 sithsoldater med jetpacks och knoppskjutande gevär (ett gevär kan fästas längst fram på stormtruppssoldatens LEGO klossbyggda speeder), plus jetpacks som inspirerar till fantasifulla rollekar.

Instructions PLUS! Kolla in Instructions PLUS, tillgängliga i den kostnadsfria LEGO Life appen, för denna fordonsleksak med stormtruppssoldater. Verktyg för att zooma, rotera och se First Orders speeder hjälper barn att självsäkert bygga den verkliga modellen. LEGO Star Wars™ universumet! I över två decennier har LEGO Koncernen skapat fantastiska, klossbyggda versioner av ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars. LEGO Star Wars är nu ett mycket framgångsrikt tema och erbjuder byggleksaker för barn och presentidéer som kommer att glädja fans i alla åldrar.

 • Låt barn leda en armé av Star Wars™ sithsoldater i strid och återskapa actionscener från Star Wars: The Rise of Skywalker med denna häftiga LEGO® stormtruppssoldatsleksak (75266).
 • Med 4 coola minifigurer – First Orders officerare, sithsoldat och 2 sithsoldater med jetpacks – utrustade med 4 knoppskjutande gevär och 2 jetpacks för massor av inspiration till kreativt berättande.
 • Ett perfekt sätt att samla på en armé av LEGO® stormtruppssoldater – minifigurerna First Orderns officerare och sithsoldaterna med jetpacks är nya för januari 2020 och det finns massor av byggklossar som stimulerar barns fantasi.
 • Detta snabbyggda Sith Troopers Battle Pack består av 105 delar och är perfekt som julklapp eller present för alla tillfällen till pojkar och flickor från 6 år för att introducera dem till det actionspäckade LEGO® Star Wars™ universumet.
 • Star Wars™ stormtruppssoldatens speeder är 4 cm hög, 10 cm lång och 8 cm bred – en lagom, kompakt byggmodell att ta med i en väska eller ryggsäck för lek på resande fot.
 • Denna batterifria byggleksak drivs av barns fantasi och uppmuntrar dem att utveckla sina kreativa färdigheter med Star Wars™ karaktärerna när de iscensätter scener från Star Wars: The Rise of Skywalker.
 • Låt yngre barn bygga på egen hand och uppleva en fantastisk känsla av stolthet med digitala Instructions PLUS, tillgängliga i den kostnadsfria LEGO® Life appen. De kommer att bli mästerbyggare på nolltid!
 • LEGO® Star Wars™ byggset är fantastiska för barn (och vuxna fans) som vill återskapa scener från sagan om Star Wars, hitta på egna unika berättelser eller helt enkelt bygga och visa upp sina samlarmodeller.
 • Du behöver inte använda Kraften för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! Ända sedan 1958 har de uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla.
 • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna på jorden (och i galaxer långt, långt borta!).

Detaljer:

 • Mått: H4 x L10 x B8 cm
 • Antal delar: 105
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell75266
EAN5702016686005
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.