Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Star Wars 75255 Yoda

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 389:-
I lager
SKU
09192-78
   

Utöka samlingen med två Yoda LEGO® Star Wars™ karaktärer i ett set! Den intrikata modellen 75255 av den mäktiga jedimästaren Yoda är baserad på karaktären från Star Wars: Klonerna anfaller och har rörligt huvud och rörliga ögonbryn, fingrar och tår, och Yodas ikoniska gröna ljussabel. Denna LEGO Star Wars figur har också en faktaskylt med detaljer om Yoda och ett ställ där den medföljande minifiguren Yoda med ljussabel kan stå, vilket gör setet till ett perfekt samlarobjekt för alla Star Wars fans.

  • Bygg och visa upp en riktig LEGO® Star Wars™ legend – Yoda!
  • Med intrikata detaljer, rörligt huvud och rörliga ögonbryn, fingrar och tår, Yodas gröna ljussabel, plus en faktaskylt med information om jedimästaren och ett ställ till den medföljande minifiguren Yoda med ljussabel.
  • Detta Star Wars: Klonerna anfaller samlarobjekt är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller bara som Star Wars™ present för alla tillfällen.
  • Samla två Yoda LEGO® Star Wars™ karaktärer i ett set!

Detaljer:

  • LEGO® Star Wars™ Yoda figuren med ljussabel är 41 cm hög.
  • Antal delar: 1771
  • ålder: från 10 år
Mer information
Modell75255
EAN5702016370775
VarumärkeLEGO
Yoda med poserbart hode og bevegelige øyebryn, hender og tær Yoda med poserbart hode og bevegelige øyebryn, hender og tær

Poserbart hode

Yodas huvud är ställbart för ett mer levande utseende.

Med intrikate detaljer og en livaktig framtreden Med intrikate detaljer og en livaktig framtreden

Intrikate detaljer

Rörliga ögonbryn, fingrar och tår för extra uttryck.

Utstillingesstativ med informativ informasjonsplakett Utstillingesstativ med informativ informasjonsplakett

Ställ ut med stil

Inkluderar en display med ett informativt faktablad.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.