Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Speed Champions 76899 Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 575:-
I lager
SKU
02202-64
   

Vem kommer att vinna den stora tävlingen mellan dessa 2 fantastiska LEGO® Speed Champions bilar? Den eleganta och snabba Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO? Eller kommer den snygga och kraftfulla Lamborghini Urus ST-X att ta hem segern? Välj din bil, hoppa in i förarsätet och ta plats vid startlinjen. När lamporna ändras till grönt är det dags att trycka gasen i botten!

Alla som gillar racerleksaker kommer att älska modellbilarna LEGO® Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO and Lamborghini Urus ST-X (76899). Med de 2 coola racerbilarna i detta set kan barn skapa episka tävlingar eller stolt visa upp LEGO kopiorna i sina rum. Det roliga sitter i detaljerna Racerbilen Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO är ny för januari 2020 och tävlar i världens snabbaste mästerskap. Den ståtar med realistiska detaljer, som en cool spoiler och en diffuser framtill. Leksaksbilen Lamborghini Urus ST-X är också ny och är världens första racerbil av Super SUV-typ som deltar i tävlingar både på bana och i terräng. Återskapa all raceraction! LEGO Speed Champions modellseten låter bilentusiaster i alla åldrar bygga miniversioner av sina favoritbilar av LEGO klossar, och sedan återskapa all spänning och dramatik från racerbanan. En nyhet för januari 2020 är att dessa spännande leksaksbilar nu är större och mer autentiska än någonsin.

 • Fantastiskt samlarlekset med 2 LEGO® Lamborghini racerbilar med massor av autentiska detaljer. Detta byggset är perfekt för alla som älskar racerbilar och att iscensätta spännande raceraction.
 • De byggbara LEGO® kopiorna av Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO och Lamborghini Urus ST-X har en startlinje med ”lampor” och 2 racerförarminifigurer.
 • Nytt för januari 2020 – Lamborghini gör en spännande LEGO® Speed Champions debut. Detta är ett samlarset med modellbilar att bygga och visa upp hemma eller använda för att skapa spännande berättelser med andra minikopior.
 • Detta byggset med 659 delar erbjuder en givande utmaning för flickor och pojkar från 8 år och är perfekt som LEGO® present. Leksetet inspirerar till självständiga lekar eller skoj att dela med vänner.
 • Speed Champions racerbilarna är nu 25 % större. Lamborghini Huracán är 5 cm hög, 16 cm lång och 7 cm bred, och båda bilarna är lagom stora att leka med både hemma eller på resande fot.
 • Inga batterier behövs för detta byggset – det kan lekas med så fort det är färdigbyggt. Dessa modellbilar drivs enbart av barns fantasi, så att all raceraction aldrig tar slut!
 • Funderar du på ett ge detta lekset inspirerat av Lamborghini till en LEGO® nybörjare? Oroa dig inte! Enkla, tydliga instruktioner följer med klossarna så att det roliga kan börja direkt.
 • LEGO® Speed Champions byggseten låter racerfans bygga och visa upp modeller av sia favoritbilar och återskapa all episk dramatik från racerbanan.
 • LEGO® klossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna sedan 1958, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • Dessa LEGO® klossar och delar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • MåttLamborghini Huracán-modellen: H5 x L16 x B7
 • Rek.ålder: från 8 år
 • Antal delar: 663
Mer information
Modell76899
EAN5702016618358
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.