Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Speed Champions 76898 Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 512:-
I lager
SKU
02202-63
   

Iscensätt en actionfylld racertävling mellan dessa 2 fantastiska LEGO® Speed Champions bilar! Vilken kommer att vara snabbast runt banan – Formula E Panasonic Jaguar Racing Gen2 eller Jaguar I-PACE eTROPHY? Och vi kör grönt! Susa iväg från startlinjen och ta hjälp av alla dina racerfärdigheter när du kämpar i varje kurva och sväng för att ta reda på vem som blir den helt elektriska vinnaren!

Den perfekta presenten till barn som älskar att bygga och leka med leksaksracerbilar. Med 2 spännande elektriska Jaguar-modellbilar, en detaljerad startlinje och 2 minifigurer i Jaguar-racerdräkter innehåller detta set allt barnen behöver för att leka på egen hand eller iscensätta rolig raceraction. Äg dina egna kopior av modellbilarna Formula E och I-PACE etROPHY Detta är en nyhet för januari 2020 och den första möjligheten att bygga en LEGO® Speed Champions (76898) modell baserad på 2 spännande, helt elektriska racerbilar. Formula E Panasonic Jaguar Racing Gen2 är en elegant, ensitsig racerbil som tävlar i den spännande serien ABB FIA Formula E Championship, medan Jaguar I-PACE eTROPHY med sin distinkta vinge tävlar runt om i världen i den officiella supportserien. Det bästa leksetet med racerbilar! LEGO Speed Champions racerbilar låter fans i alla åldrar bygga kopior av sina favoritbilar, och sedan använda sin fantasi för att återskapa all dramatik från racerbanan. En nyhet för januari 2020 är att dessa leksaksbilar är större och mer realistiska än någonsin!

 • Häftigt byggset med 2 kopior av Jaguar-racerbilarna Formula E och I-PACE eTROPHY med realistiska detaljer. Detta är en perfekt present till alla som älskar att bygga leksaksbilar och skapa spännande berättelser om dem.
 • Till dessa byggbara LEGO® modeller av Formula E Panasonic Jaguar Racing Gen2 och Jaguar I-PACE eTROPHY medföljer 2 minifigurer i racerdräkt och en startlinje med tre ”lampor” för att iscensätta rolig raceraction.
 • En nyhet för januari 2020 är att LEGO® Speed Champions bilar är 25 % större än någonsin tidigare. Dessa Jaguar-leksaksbilar är perfekta för uppvisning eller för att tävla mot andra bilar i dina egna mästerskap hemma.
 • Detta byggset med 564 delar ger flickor och pojkar från 8 år en rolig utmaning och inspirerar dem att skapa spännande scener med sina Jaguar-racerbilar, antingen på egen hand eller tillsammans med sina vänner.
 • Båda leksaksbilarna är lagom stora att leka med hemma eller på resande fot. Jaguar I-PACE eTROPHY är 6 cm hög, 16 cm lång och 6 cm bred.
 • Inga batterier behövs för detta lekset – bara dina barns fantasi, så de behöver aldrig köra in för ett depåstopp!
 • Detta bilset innehåller enkla, tydliga instruktioner som hjälper dig att bygga bilarna med klossarna direkt, oavsett om du är en erfaren byggare eller en LEGO® nybörjare.
 • LEGO® Speed Champions samlarbilarna låter racerfans bygga minimodeller av sina favoritbilar och återskapa all dramatik från racerbanan.
 • LEGO® byggklossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna sedan 1958, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • Dessa LEGO® klossar och delar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått Jaguar: H6 x L16 x B6 cm
 • Rek.ålder: från 8 år
 • Antal delar: 565
Mer information
Modell76898
EAN5702016618341
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.