Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Speed Champions 76897 1985 Audi Sport quattro S1

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 237:-
I lager
SKU
02202-62
   

För första gången någonsin kan du nu bygga en miniversion av den berömda 1985 Audi Sport quattro S1, racerbilen som har älskats av mängder av fans för sitt distinkta utseende och sin turbokraft. Hoppa in i förarsätet på denna klassiska modell och gör dig redo att tävla på vägen eller skogsstigen. Har du vad som krävs för att vinna?

1985 Audi Sport quattro S1 (76897) var en av kungarna inom Grupp B-rally. Racerfans kan nu bygga en egen leksakskopia av den älskade modellen med LEGO® byggklossar. Fira 35-årsjubileet av Audi Sport quattro S1 genom att äga en modellbil som återskapar denna rallyikon. En klassisk rallybil återuppstår! Denna racerbilmodell av den berömda 1985 Audi Sport quattro S1 återspeglar originalet med sin välkända färgskala i gult och vitt, den frammonterade motorn, de robusta kofångarna och den stora bakspoilern. Denna modellbil innehåller också en minifigur i Audi Sport quattro-racerdräkt. Hoppa in bakom ratten på denna leksaksbil som ger ett bestående intryck – precis som originalet! Återskapa racerbanans dramatik LEGO Speed Champions byggseten ger bilälskare i alla åldrar möjligheten att skapa racerleksaker av sina favoritmodeller och återskapa all spänning från racerbanan. En nyhet för januari 2020 är att dessa coola kopior nu är mer realistiska och 25 % större än någonsin tidigare.

 • Briljant detaljerad samlarmodell med en 1985 Audi Sport quattro S1 LEGO® kopia och 1 förarminifigur. Den perfekta LEGO® presenten till alla som älskar denna klassiska bil.
 • En byggbar 1985 Audi Sport quattro S1 leksaksbil baserad på originalmodellen och 1 samlarminifigur i autentisk Audi-racerdräkt. Detta lekset kommer att fängsla barn som använder sin fantasi för att iscensätta tävlingar.
 • Alla som gillar 1985 Audi Sport quattro S1 kommer att älska att bygga en miniversion av LEGO® byggklossar. De kan välja att visa upp den eller sätta dess krafter på prov genom att tävla mot andra modeller.
 • Detta byggset med 250 delar för flickor och pojkar från 8 år är perfekt som present till både passionerade fans och barn som älskar att leka med racerleksaker.
 • LEGO® Speed Champions bilar är nu 25 % större och ännu mer realistiska. 1985 Audi Sport quattro S1 rallybilen är 6 cm hög, 16 cm lång och 7 cm bred – tillräckligt kompakt att ta med vart som helst.
 • Inga batterier behövs för detta lekset! Redo att lekas med så fort det är färdigbyggt. Denna leksaksbil drivs enbart av barns fantasi.
 • Oroa dig inte för vad du ska göra med alla delar i detta byggset för barn. Innehåller enkla instruktioner så att det roliga kan börja så fort som möjligt.
 • LEGO® Speed Champions byggset ger bilentusiaster möjligheten att bygga miniversioner av sina favoritmodeller och återskapa all dramatik från racerbanan.
 • LEGO® klossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över 60 år, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • Dessa LEGO® klossar och delar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H6 x L16 x B7 cm
 • Rek.ålder: från 7 år
 • Antal delar: 250
Mer information
Modell76897
EAN5702016618334
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.