Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Speed Champions 76896 Nissan GT-R NISMO

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 248:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02202-61
   

Är du redo att köra en av de mest populära högpresterande sportbilarna i världen – den ikoniska Nissan GT-R NISMO? Denna briljant detaljerade LEGO® Speed Champions kopia är baserad på den rekordsnabba sportbilen som har älskats av entusiaster i 50 år. Nu är det din tur att bygga en miniversion av LEGO klossar, ta plats vid startlinjen och köra mot seger!

Nissan GT-R NISMO (76896) har fans över hela världen och innehar det snabbaste driftrekordet. Nu kan fans i alla åldrar skapa sin egen modellbil med LEGO® byggklossar – den perfekta LEGO presenten till alla som älskar att bygga coola kopior. Visa upp din Nissan GT-R eller utmana andra bilar i en tävling! Äg din egen Nissan GT-R NISMO leksaksbil Förare och racerfans har älskat Nissan GT-R i ett halvt sekel och kan nu bygga en LEGO® kopia av den legendariska GT-R NISMO. Denna leksaksbil har några av detaljerna från den verkliga modellen. Leksetet innehåller också en förarminifigur i Nissan-racerdräkt som kan sitta bakom ratten för spännande raceraction. Racerleksaker som blir stjärnor på racerbanan! En nyhet för januari 2020 är att LEGO Speed Champions kopior nu är 25 % större och mer realistiska än någonsin. De låter bilälskare bygga miniversioner av världens mest berömda bilar och visa upp dem eller använda dem för att skapa spännande racerberättelser.

 • En unik möjlighet att äga en autentiskt detaljerad LEGO® kopia av den legendariska Nissan GT-R NISMO. Detta är den perfekta presenten till alla som älskar byggleksaker och racing.
 • En byggbar Nissan GT-R NISMO och 1 samlarminifigur i Nissan-racerdräkt. Detta bilset kommer att fängsla både barn och bilälskare, och inspirera dem att leka individuellt eller iscensätta tävlingar med vänner.
 • Denna miniversion av Nissan GT-R NISMO är ny för januari 2020 och kan byggas och visas upp eller användas för att tävla mot andra LEGO® Speed Champions bilar.
 • Denna 298 delar stora modell av Nissan GT-R NISMO erbjuder ett spännande uppdrag för pojkar och flickor från 8 år som älskar att skapa och leka med leksaksracerbilar. Den blir en uppskattad gåva för alla tillfällen.
 • Nissan GT-R NISMO är 5 cm hög, 16 cm lång och 7 cm bred. En nyhet för januari 2020 är att alla LEGO® Speed Champions bilar nu är 25 % större för att inkludera ännu fler detaljer från originalversionerna!
 • Inga batterier behövs, så allt skoj och all raceraction tar aldrig slut. Denna actionleksak är redo att rusa iväg på banan!
 • Detta byggset innehåller lätta steg-för-steg-instruktioner så att fans enkelt kan bygga ihop sin racerbil så snabbt de vill.
 • LEGO® Speed Champions byggleksaker ger bilälskare möjligheten att skapa några av världens mest kända och spännande modeller. De kan antingen visa upp sina racerbilar eller iscensätta spännande tävlingar mot andra modeller.
 • LEGO® klossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna sedan 1958, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • Dessa LEGO® klossar och delar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H5 x L16 x B7 cm
 • Rek.ålder: från 7 år
 • Antal delar: 298
Mer information
Modell76896
EAN5702016618327
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.