Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Speed Champions 76895 Ferrari F8 Tributo

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 228:-
I lager
SKU
02202-60
   

Gör dig redo att bygga och tävla med en av de mest kraftfulla V8-bilarna Ferrari någonsin har tillverkat – F8 Tributo! En nyhet för 2020 är att du kan äga en miniversion av denna häftiga bil. Bygg denna autentiska och vackert detaljerade modell och visa upp den för dina vänner eller kör den på banan. Bakom ratten på denna fantastiska, supersnabba Ferrari kan du bevisa att du är bäst!

Denna LEGO® Speed Champions Ferrari F8 Tributo (76895) är perfekt för alla som gillar leksaksbilar och Ferrari! Racerentusiaster i alla åldrar kommer att älska att bygga denna minikopia med LEGO klossar. De kan skapa sin egen supersnabba modellbil av en F8 Tributo innan de visar upp den eleganta minikopian eller utmanar andra bilar i spännande tävlingar. Den mest realistiska modellen av en Ferrari någonsin LEGO Speed Champions bilar är nu 25 % större än någonsin, vilket innebär mer autentiska detaljer. Denna F8 Tributo leksaksbil har samma vackra design som originalet, som har den snabbaste V8-motorn i Ferraris historia. Denna röda modellbil innehåller också minifiguren Ferrari-racerförare. Placera honom bakom ratten och kör iväg! Återskapa all dramatik från tävlingsbanan! LEGO Speed Champions byggset för barn låter bilälskare bygga miniversioner av några av världens mest kända bilar. De kan sedan visa upp modellerna, njuta av självständig lek eller iscensätta spännande racertävlingar med sina vänner.

 • Ett spektakulärt leksaksset med en briljant dekorerad Ferrari F8 Tributo. Den perfekta födelsedagspresenten till alla som älskar att bygga LEGO® kopior och sedan använda modellbilen för att iscensätta sina egna tävlingar. 
 • Innehåller ett byggset med modellbilen Ferrari F8 Tributo och 1 samlarminifigur av en Ferrari-racerförare. Detta byggset väcker barns fantasi när de återskapar all dramatik från tävlingsbanan.
 • Den första möjligheten någonsin att bygga en leksakskopia av den supersnabba Ferrari F8 Tributo. Barn kan visa upp den hemma eller använda den för att iscensätta spännande racertävlingar med sina vänner.
 • Detta 275 delar stora bilset för pojkar och flickor från 8 år är perfekt som födelsedagspresent till alla som älskar att bygga och leka med Ferrari-kopior, och alla som gillar den italienska biltillverkarens glamour.
 • Ferrari F8 Tributo är 4 cm hög, 15 cm lång och 8 cm bred. Alla LEGO® Speed Champions från 2020 är 25 % större, vilket innebär att leksaksbilarna återspeglar de verkliga versionerna bättre än någonsin tidigare!
 • Inga batterier behövs till detta leksaksbilset, så all action tar aldrig slut. Denna röda leksaksbil är alltid redo att tävla och behöver aldrig ett depåstopp!
 • Ska du köpa detta set till någon som är LEGO® nybörjare? Inga problem. Innehåller lätta steg-för-steg-instruktioner som hjälper barn att bygga denna fantastiska leksaksbil.
 • LEGO® Speed Champions lekseten ger fans möjligheten att bygga några av världens mest spännande bilar. De kan visa upp dem eller iscensätta spännande racertävlingar med andra bilar.
 • LEGO® klossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna sedan 1958, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • Dessa LEGO® klossar och delar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H4 x L15 x B8 cm
 • Rek.ålder: från 7 år
 • Antal delar: 275
Mer information
Modell76895
EAN5702016618310
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.