Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 racerbil

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 238:-
I lager
SKU
02192-118
   

Tanka och dundra iväg med LEGO® Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 racerbil!

Öppna den snabba bilens störtbåge och sätt föraren på plats. Visa upp din körförmåga i skrotbilstävlingar mot dina vänner. När det är dags för depåstopp tankar du så fort du kan för att behålla försprånget hela vägen till mållinjen! Bilen har säte för en minifigur, justerbar störtbåge, avtagbar vindruta och hjul med Chevrolet Camaro-tryck på fälgarna. 

Innehåll:

  • 1 LEGO minifigur: Camaro-racerbilförare
  • En byggbar Chevrolet Camaro ZL1

Detaljer:

  • Mått Chevrolet: H4 x L14 x B5 cm
  • Antal delar: 198
  • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell75891
EAN5702016370959
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.