Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Speed Champions 75890 Ferrari F40 Competizione

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 246:-
I lager
SKU
02192-117
   

Gör dig redo för spännande action på tävlingsbanan med LEGO® Speed Champions 75890 Ferrari F40 Competizione!

Bygg den här grymma bilen och sätt föraren bakom ratten. Utmana dina vänner i tävlingar, visa upp din körteknik och susa iväg mot seger. Byt sedan ut motorhuven och spoilern för att förvandla racerbilen till en klassisk Ferrari F40 och ge dig ut på vägarna! Den här 2-i-1-modellen är full av autentiska detaljer och har säte för en minifigur, avtagbar vindruta, samt utbytbar motorhuv och spoiler för att förvandla Competizione till en klassisk F40.

Innehåll:

  • 1 LEGO minifigur
  • LEGO Ferrari F40 2-i-1 modell

Detaljer:

  • Mått: Ferrari F40: H4 x L13 x B5 cm
  • Antal delar: 198
  • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell75890
EAN5702016370942
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.