Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago Lloyd mask

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 135:-
I lager
SKU
03205-116
   

Den gröna masken i hårdplast föreställer figuren Lloyd från LEGO Ninjago och passar perfekt när man vill klä ut sig inför en maskerad, ett kalas eller liknande. Tack vare gummisnoddarna baktill kan masken anpassas något, och passar därför olika storlekar.

Är du ett äkta LEGO Ninjago-fan? Förvandla dig till Lloyd och låtsas att du är en legogubbe på riktigt! Hitta på spännande äventyr och dröm dig bort till LEGOs magiska värld som inspirerar många roliga lekstunder.

Detaljer:

  • Storleken kan justeras med hjälp remmarna baktill.
  • Mått: L26 x B7 x H29 cm.
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell98138-PK1-UK
EAN039897109923
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.