Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

LEGO Ninjago Lloyd Deluxe maskeraddräkt 4-6 år - 104-116 cm

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 483:-
I lager
SKU
03205-117
   

Spektakulära uppdrag och actionfyllda äventyr är vardagsmat för din favoritkaraktär i Ninjago. Lloyd är känd som Green Ninja och är ledaren för sitt team. Han slåss oftast med ett eller två svärd och är nästan helt oslagbar i sitt försvar.

Med hjälp av maskeraddräkten som föreställer Lloyd kan du förvandla dig till en livs levande legogubbe! Denna dräkt passar perfekt när det är dags att klä ut sig inför alla årets kalas och maskerader. Den gröna dräkten består av en mask, en överdel, ett par byxor och ett par handskar. När du har klätt på dig dräkten är det dags för ninja-action!

Innehåll:

  • Mask
  • Överdel
  • Byxor
  • Handskar

Detaljer:

  • Material: 100 % polyester
  • Storlek: 104-116
Mer information
Modell98099L-BX-15L-4
EAN039897109794
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.