Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago 71764 Ninjaträningscenter

-21%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

21%
Kampanjpris 297:- 377:- Du sparar: 80,-
I lager
SKU
02222-39
   

Leksetet Ninjaträningscenter (71764) har allt som NINJAGO® fans från 7 år behöver för att hjälpa sina hjältar att bli spinjitzumästare. Detta imponerande byggbara set erbjuder ett antal utmaningar för ninjorna, som att ta sig nerför en kana, hoppa över en ormgrop och strida mot en robotattrapp.

Spännande ninjastrider

Detta byggbara set innehåller 3 minifigurer, Jay med ett svärd, Zane med en snurra och ett svärd och Boaförgöraren med ett svärd, för att iscensätta djärva strider. Nytt för januari 2022 är att barn belönas med en samlarfana när de besegrar ninjornas fiender och slutför sin träning och sitt uppdrag.

Mer kreativt skoj för LEGO® byggare

Till leksetet finns interaktiva digitala bygginstruktioner som gör byggupplevelsen ännu roligare. I gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor finns verktyg för att zooma, rotera och visualisera modellen medan du bygger. Byggare kan även när som helst spara sina framsteg i appen.

 • Interaktivt lekset – Barn kan träna sina ninjahjältar med n snurra i det actionfyllda LEGO® NINJAGO® Ninjaträningscenter (71764) genom olika utmaningar.
 • 3 minifigurer – Ninjaleksaken innehåller Zane och Jay, båda med svärd, plus Boaförgöraren med sitt eget stora svärd, så att barn kan hitta på spännande strider.
 • Äventyr med snurrleksak – Barn kan sätta en ninja i snurran, dra i snöret och se hur ninjan försöker klara olika utmaningar, som att hoppa över en ormgrop eller slåss mot en robotattrapp.
 • Samlarfana – Nytt för januari 2022 är att barn belönas med en fana för balans att sätta på träningscentret när de klarar sina uppdrag.
 • Fler belöningar – Håll utkik efter fanor i 7 andra NINJAGO® set, som Kais elddrake EVO (71762), Ninjornas dojotempel (71767) och Lloyds legendariska drake (71766).
 • Bygg och lek – Detta byggset med 524 delar låter barn från 7 år bygga medan de leker och kan kombineras med Ninjornas dojotempel (71767), som säljs separat.
 • Bärbar lek – Leksetets största bygge är 11 cm högt, 5 cm brett och 3 cm djupt, så att hängivna ninjafans kan ta med det vart de än går.
 • Interaktivt digitalt byggande – Med gratisappen LEGO® Bygginstruktioner kan byggare zooma, rotera och visualisera en digital version av sin modell på en smartphone eller surfplatta.
 • Hög kvalitet – I över 6 decennier har LEGO® klossar tillverkats för att säkerställa att de är lika lätta att dra isär varje gång. Ninjafärdigheter behövs inte!
 • Alltid i säkra händer – LEGO® byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 524
 • Rek ålder: från 7 år
Mer information
Modell71764
EAN5702017151984
VarumärkeLEGO
Lego ninjago lekesett med ninja treningssenter Lego ninjago lekesett med ninja treningssenter

Träna upp ninjorna

Barn kan testa sina hjältar med en rad utmaningar.

Lego Ninjago byggesett med ninjasenter og 3 minifigurer Lego Ninjago byggesett med ninjasenter og 3 minifigurer

Spinnande action

Den snurrande leksaken kan lära ninjorna att balansera.

Tren Lego Ninjago heltene med spinnende leke Tren Lego Ninjago heltene med spinnende leke

Inkluderar 3 minifigurer

Centret får sällskap av Jay, Zane och Boa Destructor.

LEGO® NINJAGO® Ninja Training Center LEGO® NINJAGO® Ninja Training Center
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.