Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago 71759 Ninjornas draktempel

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 345:-
I lager
SKU
05227-61
   

Ninjornas draktempel (71759) hjälper barn från 4 år att utveckla sina byggfärdigheter. Leksetet innehåller en rörlig drake, 2 ninjatempel, 2 rörliga träd, ett drakägg och 4 minifigurer: ninjorna Kai och Nya och den onda Kobramekanikern och Listiga ormen.

Ett lekset som inspirerar små byggare

Detta ninjalekset har utformats särskilt för att ge barn från 4 år en fantastisk bygg- och lekupplevelse. Varje klosspåse i lådan innehåller en modell och en karaktär att bygga så att barn snabbt kan komma igång med all action. Det finns också en startkloss som ger barn en delvis färdigbyggd bas för att komma igång med draken.

Digitalt skoj för hela familjen

Till detta lekset finns interaktiva, digitala bygginstruktioner som gör upplevelsen ännu roligare för små byggare. De finns i gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor och låter små barn zooma, rotera och visualisera modellen medan de bygger. De kan även när som helst spara sina framsteg i appen.

 • LEGO® set för nybörjare – Leksetet LEGO NINJAGO® Ninjornas draktempel (71759) låter barn från 4 år utveckla byggfärdigheter med en rolig och givande upplevelse.
 • 4 minifigurer – Innehåller ninjorna Kai och Nya, Listiga ormen på en motorcykel och Kobramekanikern med ett spjut och en katapult så att unga byggare kan hitta på äventyrliga rollekar.
 • Leksaksdrake med massor av action – Draken har rörligt huvud, svans och vingar, och kan byggas snabbt av små barn med hjälp av startklossen.
 • Presentidé för LEGO® fans – Detta byggset med 161 delar är en presentidé för barn från 4 år som låter dem ha roligt tillsammans med sina ninjahjältar.
 • Uppvisningsmodell – Draken är 9 cm hög, 23 cm lång och 16 cm bred och blir en iögonfallande modell i varje barns sovrum.
 • En introduktion till byggande med LEGO® klossar – 4+-lekseten hjälper barn att lära sig bygga, samtidigt som resten av familjen också kan vara med och leka.
 • Ett snabbt bygge – Enkla steg-för-steg-instruktioner med bilder guidar barn genom hela byggprocessen.
 • Interaktivt digitalt byggande – Med gratisappen LEGO® Bygginstruktioner kan byggare zooma, rotera och visualisera en digital version av sin modell på en smartphone eller surfplatta.
 • Hög kvalitet – Ända sedan 1958 har LEGO® klossar tillverkats för att säkerställa att de alltid är lätta att dra isär – ninjastyrka behövs inte.
 • Testad säkerhet – LEGO® byggklossar testas noggrant för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 161
 • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell71759
EAN5702017151991
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.