Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago 71755 Det oändliga havets tempel

-22%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

22%
Kampanjpris 850:- 1 087:- Du sparar: 237,-
I lager
SKU
05212-58
   

Ninjafans kan återskapa undervattensäventyr från tv-serien LEGO® NINJAGO®: Seabound med Det oändliga havets tempel (71755). Detta detaljerade ninjalekset innehåller laboratorium, fängelse, ubåt, rocka och havsormen Wojira i kedjor.

Ett lekset som garanterat imponerar på barn

Setet innehåller också 7 minifigurer: dykar-Kai, NRG Nya, Glutinous, prins Kalmaar, prins Benthomaar och 2 Maaray-vakter så att barn kan iscensätta fantastiska strider när de kämpar för att ta kontroll över de viktiga storm- och vågamuletterna som också ingår i setet.

Grymma presenter som inspirerar till berikande grupplek

LEGO NINJAGO byggseten tar barn direkt till en uppslukande, actionfylld fantasivärld. Här kan de samarbeta med sina favoritninjor för att strida mot ondskans krafter genom att leka med ett fantastiskt utbud av ninjaleksaker, inklusive jetplan, bilar och robotar.

 • Leksetet oändliga havets tempel (71755) innehåller en briljant detaljerad undervattenshåla med massor av coola funktioner så att barn kan återskapa action från tv-serien NINJAGO®: Seabound.
 • Innehåller 7 minifigurer: dykar-Kai, NRG Nya, Glutinous, prins Kalmaar, prins Benthomaar och 2 Maaray-vakter för att ge barn allt de behöver för att iscensätta djärva strider under vattnet.
 • Templet har laboratorium, fängelse, ubåt, rocka, havsormen Wojira i kedjor, plus 2 amuletter med displayställ.
 • Detta lekset med 1 060 delar blir en fantastisk födelsedagspresent eller julklapp till barn från 9 år som gillar roliga bygguppgifter och att låtsas vara ninjor.
 • Det oändliga havets tempel är 26 cm högt, 11 cm långt och 57 cm brett – en iögonfallande storlek som garanterat kommer att imponera.
 • Håll utkik efter fler set från tv-serien NINJAGO®: Seabound, som Ninjornas undervattensspeeder (71752), Lloyds vattenrobot (71750) och Vattendrake (71754).
 • LEGO® NINJAGO® leksaker tar barn till en berikande, actionfylld fantasivärld där de kan njuta av timmar av fantasifulla lekar när de strider med sina ninjahjältar mot de onda skurkarna.
 • I över sex årtionden har LEGO® klossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop och dra isär – ninjans styrka och färdigheter behövs inte!
 • LEGO® byggklossar uppfyller strikta säkerhetsstandarder, vilket innebär att barn är i trygga händer med LEGO lekset.

Detaljer:

 • Antal klossar: 1060
 • Rek ålder: från 9 år
Mer information
Modell71755
EAN5702016912333
VarumärkeLEGO
Havsormen Wojira kan bita ninjorna

Redo att attackera!

Havsormen Wojira kan bita ninjorna.

Havets tempel innhåller självklart också ett fängelse

Inlåst!

Havstemplet innehåller självklart ett fängelse.

Från huvudbyggnaden kan du skjuta ut diskar mot fienden

Sikta och skjut!

I huvudbyggnaden kan du skjuta diskar på fienden.

LEGO NINJAGO Temple of the Endless Sea
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.