Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago 71741 trädgårdar i NINJAGO City

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 3 100:-
I lager
SKU
04212-22
   

Återupptäck härliga minnen och favoritninjor med setet NINJAGO® Citys trädgårdar (71741) för lek och uppvisning. Fira NINJAGO världens 10-årsjubileum genom att njuta av en givande och rolig bygguppgift.

En ninjaleksak för kreativa lekar

Det finns något för alla NINJAGO fans på var och en av de 5 detaljerade våningarna, som en glassbutik, Chens nudelrestaurang, kontrollrummet och ett museum som hyllar ninjornas rika historia. Byggsetet är också fullspäckat med 19 minifigurer, bland annat alla ninjorna och några av deras allierade, för att förstärka bygg- och lekupplevelsen.

Det ultimata byggsetet för alla NINJAGO fans

Denna enormt imponerande modell kommer garanterat att glädja NINJAGO fans i alla åldrar: ett nostalgifyllt torn att stolt visa upp för äldre byggare, och en värld full av lekmöjligheter för de yngre. Det gigantiska setet har 5 685 delar, så föräldrar kan också njuta av en givande och rolig byggupplevelse med sina barn.

 • Det spektakulära leksetet NINJAGO® Citys trädgårdar (71741) innehåller ett ninjahus i 5 nivåer att bygga och leka med eller visa upp för att fira NINJAGO världens 10-årsjubileum.
 • Detta huslekset innehåller 19 fantastiska minifigurer för ännu mer rollekar, inklusive unge Lloyd, Kai, Zane, Urban Cole, Urban Jay, Urban Nya, Wu Legacy, Misako, Ronin, Hai, Cece, Mei och Tito.
 • Modellen är fullpackad med rum, som en glassbutik, Chens nudelrestaurang, ett ninjakontrollrum och ett museum, med massor av tillbehör och detaljer inspirerade av ninjornas rika historia.
 • Var och en av modellens 5 våningar kan lyftas av för enkel actionlek, och det finns en stege som kan dras upp och ner på baksidan.
 • Detta ninjalekset innehåller 5 685 delar och är en fantastisk födelsedagspresent till hängivna NINJAGO® eller LEGO® fans och kan vara en rolig upplevelse för föräldrar att dela med sina barn.
 • Ninjahuset är 73 cm högt, 44 cm brett och 33 cm djupt och kommer garanterat att imponera när det visas upp.
 • Innehåller den gyllene samlarminifiguren Wu Legacy för att fira 10-årsjubileet för LEGO® NINJAGO® leksaker.
 • LEGO® NINJAGO® har en fantastisk samling coola leksaker för lek och uppvisning, inklusive robotar, drakar, bilar och båtar.
 • I över sex decennier har LEGO® klossar tillverkats av material av högsta kvalitet för att säkerställa att de enkelt kan dras isär. Ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO® byggklossar uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna i världen, så dina barn är i trygga händer med LEGO lekset.

Detaljer:

 • Antal klossar: 5685
 • Rek ålder: från 14 år
Mer information
Modell71741
EAN5702016912692
VarumärkeLEGO
Fantastiskt byggprojekt, perfekt för små och stora som älskar ninjor

Ett fantastiskt byggprojekt

Perfekt för dem som älskar ninjor!

Häftiga rum, fyllda med Ninjago-historia och detaljer

Full av NINJAGO-historia

Kolla in alla coola rum med massor av detaljer!

Den 73 cm höga modellen kommer att imponera på utställning

En blickfångare!

Den här enorma modellen imponerar de flesta när den står till utställning!

LEGO NINJAGO City Garden
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.