Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Ninjago 71736 Legacy Stenkanon

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 487:-
I lager
SKU
12202-125
   

Ninjafans kommer att älska denna moderna uppdatering av det skjutande flygplanet Stenkanon (71736) för att iscensätta spännande strider från säsong 4 av LEGO® NINJAGO® tv-serien. Flygplansleksaken har 8 kanoner med fjädermekanism på den roterande framdelen för att kunna avfyra snabba skott mot den onda Eyezor eller fängelsebyggnaden för att befria den fängslade Lloyd.

För barn som älskar actionfyllda fantasiberättelser

Denna ninjaleksak innehåller 4 minifigurer, ninjorna Cole, Lloyd och Kai Legacy och deras fiende Eyezor, för att ge barn allt de behöver för att skapa snabba actionäventyr. Kai Legacy, ny för januari 2021, är en unik gyllene samlarfigur med ställ för att fira 10 år av NINJAGO lekset.

De bästa presenterna till ninjafans

LEGO NINJAGO lekseten ger barn nyckeln till en värld full av spännande äventyr. NINJAGO fans kan samarbeta med sina hjältar för att få livskunskap och strida mot farliga fiender när de rollspelar med en fantastisk samling ninjaleksaker, inklusive drakar, jetplan och tempel.

 • LEGO® NINJAGO® Stenkanon (71736) är ett uppgraderat och modernt Legacy lekset med ett supercoolt skjutande flygplan och ett ninjafängelse som ger barn en actionfylld lekupplevelse.
 • Innehåller 4 minifigurer: ninjorna Cole, Lloyd och Kai Legacy som tar sig an den onda Eyezor för att återskapa scener från säsong 4 av LEGO® NINJAGO® tv-serien.
 • Barn kommer att ha roligt när de avfyrar de 8 missilerna från ninjaflygplanets roterande framdel mot fienderna eller fängelset för att befria en fängslad ninja.
 • Innehåller den speciella gyllene samlarminifiguren Kai Legacy med ett litet ställ för att fira 10 år av NINJAGO® leksaker.
 • Håll utkik efter fler speciella gyllene samlarminifigurer i andra NINJAGO® set: Elementturneringen (71735) och X-1 Ninjamobil (71737) och Zanes titanrobotstrid (71738).
 • Denna häftiga leksak ger barn från 8 år en givande byggutmaning och passar perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till NINJAGO® fans.
 • Ninjastridsleksaken är 12 cm hög, 28 cm lång och 25 cm bred – den perfekta storleken att leka med hemma eller packa ner i väskan för lek på resande fot.
 • LEGO® NINJAGO® är en fantastisk samling byggbara leksaker och minifigurer som kommer att stå överst på barnens önskelistor så att de kan låtsas vara sina ninjahjältar.
 • I över sex decennier har LEGO® klossar tillverkats av material av högsta kvalitet för att säkerställa att de enkelt kan dras isär. Ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO® byggklossar uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna i världen, så dina barn är i trygga händer med LEGO lekseten.

Detaljer:

 • Antal delar: 449
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell71736
EAN5702016888751
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.