Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Ninjago 71735 Legacy elementturneringen

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 317:-
I lager
SKU
12202-124
   

Låt barn iscensätta spektakulära strider från säsong 4 av LEGO® NINJAGO® tv-serien med leksetet Elementturneringen (71735). Det mycket detaljerade templet har en stridsplattform, en snurrande vapenplattform, ett snurrande vapen och en samling jadesvärd.

Det perfekta ninjasetet för att inspirera till fantasifulla rollekar

Med 7 minifigurer: ninjorna Kai, Jay och Lloyd Legacy, elementmästarna Bolobo, Jacob och Gravis, plus skurken Eyezor. Detta lekset ger barn oändliga möjligheter att iscensätta strider och ninjaövningar. Lloyd Legacy, ny för januari 2021, är en speciell gyllene samlarfigur med ställ för att fira 10 år av NINJAGO byggset.

Bästa presenttipsen till kreativa barn

LEGO NINJAGO stridsleksakerna låter barn fly till en fantasivärld full av action där de kan få viktiga livskunskaper och samarbeta med sina hjältar för att strida mot onda skurkar när de leker med en fantastisk samling ninjaleksaker, inklusive drakar, robotar och tempel.

 • Legacy byggsetet LEGO® NINJAGO® Elementturneringen (71735) innehåller ett mycket detaljerat och interaktivt tempel där barn kan öva på sina ninjafärdigheter och iscensätta fantastiska strider.
 • Detta ninjalekset innehåller hela 7 minifigurer: ninjorna Jay, Kai och Lloyd Legacy, elementmästarna Bolobo, Gravis och Jacob, och den onda Eyezor från säsong 4 av tv-serien.
 • Ninjatemplet har en stridsplattform för att iscensätta spännande dueller, en snurrande vapenplattform och ett snurrande vapen för att öva på ninjafärdigheter, plus en samling jadesvärd att använda som priser.
 • Innehåller den gyllene samlarminifiguren Lloyd Legacy med ett litet ställ för att fira 10 år av NINJAGO® leksaker.
 • Håll utkik efter fler speciella gyllene samlarminifigurer i andra NINJAGO® set: Stenkanon (71736) och X-1 Ninjamobil (71737) och Zanes titanrobotstrid (71738).
 • Detta stridslekset med 283 delar och samlarfigurer är en rolig byggupplevelse för byggare från 6 år och passar perfekt som överraskning till pojkar och flickor som älskar NINJAGO® världen.
 • Ninjatemplet är 17 cm högt, 16 cm brett och 24 cm djupt – ett portabelt set att leka med var som helst, hemma eller på resande fot.
 • LEGO® NINJAGO® är en fantastisk samling coola leksaker för barn som får uppleva av timmar av fantasifulla lekar samtidigt som de får viktiga livskunskaper och ger sig ut på äventyr med sina ninjahjältar.
 • I över sex decennier har LEGO® klossar tillverkats av material av högsta kvalitet för att säkerställa att de enkelt kan dras isär. Ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO® byggklossar uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna i världen, så dina barn är i trygga händer med LEGO lekseten.

Detaljer:

 • Antal delar: 283
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell71735
EAN5702016888744
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.