Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago 71730 Episkt stridsset – Kai mot Skulkin

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 130:-
I lager
SKU
12202-120
   

Låt barn iscensätta ultimata strider mellan gott och ont med hjälten Kai och hans ärkefiende Skulkin med leksetet Episkt stridsset – Kai mot Skulkin (71730). Med en cool snurrande plattform och ett litet klossbyggt tempel är denna ninjaleksak perfekt som present för att inspirera barn till timmar av fängslande rollekar.

Allt barn behöver för fantasifulla lekar

Denna byggbara leksak innehåller 2 minifigurer, Kai som är ny för januari 2021 och en Legacy Skulkin från säsongerna 1 och 2 av LEGO® NINJAGO® tv-serien, och de 4 vapnen som ingår gör stridslekarna ännu häftigare.De bästa byggbara leksakerna för kreativa barnNINJAGO lekset uppmuntrar barn att ta en paus från sina skärmar och uppleva djärva äventyr i en fantasivärld. De kommer att älska att lära sig viktiga färdigheter när de samarbetar med sina ninjahjältar och leker med en spännande samling ninjaleksaker, inklusive robotar, flygplan och drakar.

 • LEGO® NINJAGO® Episkt stridsset – Kai mot Skulkin (71730) låter barn iscensätta spännande actionstrider mellan hjälten Kai och den onda Skulkin.
 • Ninjalekset med 2 minifigurer, Kai som är ny för januari 2021 och en Legacy Skulkin från säsongerna 1 och 2 av LEGO® NINJAGO® tv-serien, och 4 röda vapen.
 • Innehåller också ett detaljerat klossbyggt tempel och en cool stridsplattform som Kai kan snurra in i action på och använda som ett kraftfullt vapen för att besegra Skulkin.
 • Detta lekset med 61 delar är en rolig byggupplevelse för barn från 6 år och den perfekta ”bara för att”-presenten som de kommer att vilja leka med om och om igen.
 • Templet är 3 cm högt, 12 cm brett och 6 cm djupt – den perfekta storleken att leka med hemma eller att ta med till en vän för ännu mer skoj.
 • Återskapa ännu större LEGO® NINJAGO® episka strider med andra set: Zane mot nindroid (71731), Jay mot Serpentine (71732) och Cole mot spökkrigare (71733).
 • LEGO® NINJAGO® seten tar barn från skärmar till en värld full av fantasifulla lekar där de kan lära sig positiva livsfärdigheter på äventyr med sina ninjahjältar.
 • I över sex decennier har LEGO® klossar tillverkats av material av högsta kvalitet för att säkerställa att de kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång. Ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO® byggklossar uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna i världen.

Detaljer:

 • Antal delar: 61
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell71730
EAN5702016912142
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.