Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Ninjago 71722 Dödskallemagikerns grottor

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 343:-
I lager
SKU
04202-96
   

Samarbeta med Hero Cole, Hero Zane och Hero Lloyd när de tar sig an dödskallemagikern i hans farliga grottor! Se upp för grottornas många fällor och den onda krigararmén: Murt, Ginkle och en återuppväckt krigare. Du måste undvika allt detta för att hämta befrielsens skuggklinga och rädda en ninja från fängelsecellen. Bara du kan rädda dagen!

Actionfyllt lekset – LEGO® NINJAGO® Dödskallemagikerns grottor (71722) med 8 minifigurer, inklusive ninjorna Hero Cole, Hero Zane och Hero Lloyd. Leksaksgrottan låter barn njuta av oändliga timmar av att återskapa hisnande strider från tv-serien. Det ultimata LEGO brädspelet Detta byggset för barn fungerar också som ett spännande NINJAGO brädspel. Ninjafans kan använda tärningssnurran för att ta sig igenom grottorna, undvika fällor, lava, rörliga broar och dödskallemagikerns krigare när de försöker hämta befrielsens skuggklinga och befria en ninja från fängelset. Setet kan också kombineras med andra LEGO set för att skapa ett gigantiskt brädspel. LEGO leksaker erbjuder en värld av kreativ lek. LEGO NINJAGO byggleksaker ger barn en inkörsport till en fantasivärld full av action där de kan strida tillsammans med sina ninjahjältar mot ondskans krafter. NINJAGO fans kommer att älska att hänge sig åt rollekar med ninjavapen, byggbara figurer, bilar, drakar och mycket mer.

 • LEGO® brädspel och grottset med Hero Cole, Hero Zane och Hero Lloyd för att iscensätta strider från NINJAGO® tv-serien. Den perfekta ninjaleksaken för barn som älskar att hitta på egna historier och spela brädspel.
 • Leksetet LEGO® NINJAGO® Dödskallemagikerns grottor (71722) innehåller 8 figurer som barn kan använda för att iscensätta spännande NINJAGO® grottäventyr. Tärningssnurran fördubblar det roliga och låter dem tävla i ett LEGO® brädspel.
 • Detta grymma lekset kan användas både som leksaksgrotta för att iscensätta strider från NINJAGO® tv-serien och som LEGO® brädspel för barn som måste ta sig förbi fällor och hinder innan de konfronterar dödskallemagikern.
 • Detta LEGO® NINJAGO® brädspel ned 1 171 delar och massor av figurer erbjuder en givande bygguppgift för flickor och pojkar från 9 år och passar utmärkt som födelsedagspresent eller LEGO present för alla tillfällen till kreativa barn.
 • Denna ninjaleksak är ny för juni 2020 och är precis lagom stor att leka med hemma eller stolt visa upp i sovrummet. Leksaksgrottorna är 31 cm höga, 27 cm långa och 43 cm breda.
 • Inga batterier behövs för att dina små ninjor ska kunna uppleva grottäventyr – leksaken är redo för kreativt skoj så fort den är färdigbyggd. Lekarna behöver aldrig ta slut!
 • Detta NINJAGO® brädspel innehåller hjälpsamma och detaljerade instruktioner, så barn kan bygga setet med självförtroendet på topp för att få lekarna att börja direkt.
 • LEGO® NINJAGO® byggset för barn kommer att inspirera deras fantasi och erbjuder en inkörsport till en fantastisk äventyrsvärld där de kan samarbeta med sina favoritninjahjältar i oändligt spännande strider.
 • LEGO® klossarna som används för att bygga denna roliga leksak uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång. Inte ens dödskallemagikern kan besegra dem!
 • LEGO® klossarna som används för att bygga denna actionleksak med ninjavapen har genomgått rigorösa tester för att uppfylla de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du är i säkra händer med LEGO leksaker.

Detaljer:

 • Antal delar: 1171
 • Rek.ålder: från 9 år
Mer information
Modell71722
EAN5702016617078
VarumärkeLEGO

Snurrande ninja

Snurra tärningssnurran för att spela brädspelet.

Vägen till framgång

Hitta vägen till seger i spelet!

Se upp för fällorna!

Ninjorna måste se upp med var de placerar fötterna och undvika fällor.

Öppna porten

Avslöja hemligheten bakom porten.

Hjälten Cole mot Dödskallemagikern

Ninjorna måste få tag i skallen.

Ninjor till undsättning!

Hjälp ninjorna att rädda hjälten Lloyd från fängelset.

LEGO Ninjago Skalleheksemesterens fangehull
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.